Mali kreativac
22.01.2016.

Omiljeno mesto najmlađih, igraonica kod Zidića

U romantičnoj vili iz XIX veka, u samom srcu Vračara (Ul.Kursulina 16/A), kuca srce kreativnog tima LRD, koji vodi igraonicu „Kod zidića“.

U sklopu igraonice se organizuju najoriginalnije tematske rođendanske proslave, vikendom se održavaju kreativne radionice za decu uzrasta do 12 godina, dok radnim danima možete svratiti i ostaviti dete na dnevno čuvanje (u trajanju do 5 sati).
Ono što izdvaja ovaj prostor od svih njemu sličnih su duh, koncept i organizacija rada.

Kroz radionice, deca izražavaju svoju kreativnost i maštovitost, upoznaju se sa velikanima likovnih i primenjenih umetnosti i usvajaju načela njihovog stvaralaštva pri realizaciji sopstvenih umetničkih projekata. Izložbe tih radova su nešto što privlači veliku pažnju i posećenost osoba različite životne dobi, već duži niz godina. To su radovi koji su zapaženi na velikom broju takmičenja i koji su uzimali prestižne nagrade na domaćim i međunarodnim konkursima.
Igraonica pruža interaktivnu zabavu deci, a pored čarobnog grada i lavirinta, mališanima su postavljeni razni izazovi i zadaci kroz različite IQ igre i igračke.

Rođendaonica je oblast koju vode specijalisti za dečiju zabavu! To je momenat kada slavljenik postavlja zadatak, odnosno temu na koju želi da proslavi svoj rođendan, a potom kreativni tim LRD-a ozbiljno pristupa planiranju, organizaciji i realizaciji tog zadatka  Sve te aktivnosti obuhvataju „visinske“ pripreme, sa ciljem da se prevaziđu slavljenikova očekivanja i da to bude događaj koji će se dugo pamtiti!

Program ''Akcija-reakcija-interakcija'' je jedinstven program čuvanja mališana. Obuhvata aktivnosti koje se odnose na razvoj motoričkih i socijalnih veština deteta, kao i program IQ gore kroz linije i boje. Namenjen je uzrastu dece od tri do šest godina i realizuje se svim radnim danima od 10:00h do 18:00h.
Posebna pažnja je posvećena i dragim roditeljima, za koje je opremljen prvi nivo vile. U toploj i nesvakidašnjoj atmosferi kafe-salona, možete uživati u kvalitetnim ukusima kafe, dok se Vaša deca bezbedno igraju i zabavljaju u društvu ekpe ''Kod zidića'', a pod budnim okom stručnih animatora i asistenata.
Zato Vam prosleđujemo srdačan poziv u bajkovitu vilu da se lično uverite da postoji čarobno mesto u kom se ostvaruju dečiji snovi i gde njihova mašta postaje realnost.

Osnovni podaci:
Udruženje Life Redesign
Igraonica ''Kod zidića''
Kursulina 16/A, Vračar, Beograd

Kontakt podaci:
069 57 37 277
office@lrd.rs
www.lrd .rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno