O nama

Dobro došli na DečjiSajt.rs, jedinstveno online mesto koje, pod svojim krovom objedinjuje online prodavnicu, online magazin, organizaciju događaja i “Zavrzlama” poklon shop.
Naš cilj je da do korisnih i kvalitetnih informacija značajnih za zdravo odgajanje dece, roditelji dođu čitajući stranice našeg online magazina iz pera naših novinara.

Trudimo se da svakoga dana u online prodavnici bude što više kvalitetnih proizvoda koje dečji i roditeljski život čine lepšim. Našu ponudu upotpunjuje i uvoz Funny fashion kostima za maskenbal, Kidorable kišnog brenda gumenih čizmica, kišobrana i kabanica, kao i Disney bojanki slikanih peskom
Ne brinite, odvojili smo i kutak za nas roditelje,jer i mi smo nečija deca.

Tu smo za vas od momenta kada se pripremate za roditeljstvo s željom da vas edukujemo i pomognemo da savladate pojedine prepreke. To je razlog što rado još od 2016-e organizujemo radionice i festivale dojenja.
Iza nas je i organizacija “Festivala za svakog đaka” kao i pomoć u organizaciji “Zmajade”.

Pre godinu dana u Ustaničkoj 127 na Voždovcu osvanuo je poklon shop “Zavrzlama” kako bi jedan deo ponude sa sajta bio dostupan svima onima koji uživaju u klasičnoj kupovini.
Iskustva naših čitalaca, kupaca, kao i posetilaca događaja su nam dragocena i naš cilj je da dobar odnos negujemo i u buduće.

Mi smo DečjiSajt, jer nam je porodica iznad svega!