O nama

DecjiSajt. rs –jedinstveno  online mesto za roditelje, bake i deke, tetke i teče, ujne i ujake, strine i čiče i drage komšije i prijatelje koji u svom okruženju vole po neko dete. Naravno, i strine i ujaci su nečija deca pa smo se potrudili da i za njih bude po nešto.
Cilj nam je da na jednom mestu svakoga dana bude sve više proizvođača kako odeće, tako i obuće, nameštaja,  kozmetike, igračaka, školskog pribora, izdavača knjiga, kreativnih radionica, raznih školica, butika, igraonica i svih onih delatnosti koje dečji i naš život čine bogatijim.

Iza ideje DečjiSajt stoji jedna mama, Aleksandra, koja želi da spoji svoje tri velike ljubavi: najveću i najlepšu, prema svojim ćerkama Dunji i Lenki, snažnu, prema prodaji i marketingu, i mladalačku, prema novinarstvu za koje su je roditelji odškolovali.

Tu se osmelio da sve njih čvrsto na okupu drži jedna neverovatna pokretačka snaga, jedan tata, Aleksandar.

Iza ideje slogana stoji jedan tata, Željko, kome je pored mašinstva, kreativnost jača strana. Hvala mu što  je naš skreni prijatelj.
Mi smo DečjiSajt, jer nam je porodica iznad svega!
Budite i Vi deo našeg tima i to kao čitaoci bloga ( po želji i pisci istoga), online magazina i odrasli koji ćete svoje potrošačko poverenje nama ukazati.

Dobro nam došli!

Dobro došli na DečjiSajt.rs, jedinstveno online mesto koje, pod svojim krovom objedinjuje online prodavnicu, online magazin, organizaciju događaja i “Zavrzlama” poklon shop.
Naš cilj je da do korisnih i kvalitetnih informacija značajnih za zdravo odgajanje dece, roditelji dođu čitajući stranice našeg online magazina iz pera naših novinara.

Trudimo se da svakoga dana u online prodavnici bude što više kvalitetnih proizvoda koje dečji i roditeljski život čine lepšim. Našu ponudu upotpunjuje i uvoz Funny fashion kostima za maskenbal, Kidorable kišnog brenda gumenih čizmica, kišobrana i kabanica, kao i Disney bojanki slikanih peskom
Ne brinite, odvojili smo i kutak za nas roditelje,jer i mi smo nečija deca.

Tu smo za vas od momenta kada se pripremate za roditeljstvo s željom da vas edukujemo i pomognemo da savladate pojedine prepreke. To je razlog što rado još od 2016-e organizujemo radionice i festivale dojenja.
Iza nas je i organizacija “Festivala za svakog đaka” kao i pomoć u organizaciji “Zmajade”.

Pre godinu dana u Ustaničkoj 127 na Voždovcu osvanuo je poklon shop “Zavrzlama” kako bi jedan deo ponude sa sajta bio dostupan svima onima koji uživaju u klasičnoj kupovini.
Iskustva naših čitalaca, kupaca, kao i posetilaca događaja su nam dragocena i naš cilj je da dobar odnos negujemo i u buduće.

Mi smo DečjiSajt, jer nam je porodica iznad svega!