Nameštaj

po strani
Resetujte filtere
Brend
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Stolica za decu 43610
array(0) {
}
1.850,00 RSD
Pročitajte

Nameštaj - Za vaše trenutke odmora i opuštanja odaberite lazy bag fotelju u omiljenoj boji. Olikuje ih vrhunska udobnost, Izuzetno su lagane i pufnaste, možete ih vrlo lako premeštati, opuštati se u njima, čitati knjige, gledati omiljenu seriju.

A za slatke i bezbrižne snove vaših mališana odaberite neki od udobnih kreveta jer će  njihov jedinstven dizajn oživeti celu dečiju sobu u kojoj će se svako dete rado igrati, učiti i ispunjavati svoje snove.Nalepnice su različitih motiva koje krasi mnoštvo veselih boja. Kreveti je napravljen od kvalitetnih materijala i sve ivice su zaobljene kako bi obezbedili bezbednost i udobnost za vaše dete.

Nameštaj za decu u skladu sa dečijim interesovanjima


Prilikom izbora nameštaja za decu uvek je zgodno da prvo odaberete temu dečije sobe a zatim birate nameštaj u skladu sa njom. Potrudite se da nameštaj za decu bude u omiljenim bojama vašeg deteta ili da imate na umu njegove/njene omiljene heroje iz crtanih filmova ili priča. Ukoliko želite da u sobu odmah ubacite i nameštaj koji će biti korišćen sve dok dete ne odraste, dobro je da kombinujete komade nameštaja za školarce i neke zabavne šarene komade nameštaja za decu manjeg uzrasta. Pažljivim osmišljanjem izgleda sobe unapred, uštedećete, jer nećete morati da menjate sve komade nameštaja kako dete bude raslo da biste ih prilagodili uzrastu. Na primer, možete kupiti klasičan krevet koji nećete morati da menjate za par godina ali ćete ga iskombinovati sa malim stolom i veselom šarenom dečijom stolicom ili foteljom u kojoj će vaše dete uživati. 


Ko bira dečiji nameštaj?


Izbor dečijeg nameštaja ne treba da bude samo odluka roditelja. Uključite dete u odabir određenog komada nameštaja kako bi ono od starta bilo zadovoljno izborom. Ne samo da ćete ga ohrabriti i odmah osposobljavati da odlučuje samostalno, već će i dečiji nameštaj koji odaberete zajedno, vašem detetu pričinjavati još veće zadovoljstvo. 
Dečiji nameštaj treba da je dizajniran tako da zadovoljava potrebe deteta i olakšava mu upotrebu istog. Površine treba da su dostupne tako da dete ne mora da se penje ili smišlja neki "kreativan" način da dođe do njih. Veoma korisno je da dečiji nameštaj obezbeđuje dosta prostora za skladištenje igračaka. Tako ćete ih od malih nogu učiti i kako da održavaju svoju sobu urednom, da igračke spakuju nakon igre i da svaka od njih ima svoje mesto. Nekada je veoma važno da su materijali od kojih je dečiji nameštaj napravljen budu laki za čišćenje i održavanje, jer su dečije igračke i flomasteri, bojice i razni probori za crtanje i pisanje, a u početku će biti veoma teško sačuvati stolove od prirodnog drveta i stolice od kvalitetnih prirodnih materijala od "dečijih ukrasa" nastalih u igri. A igru im svakako ne smete uskratiti, jer kako je još Pikaso rekao "Svako dete je umetnik". Nemojte da odabir dečijeg nameštaja sputava njegovu kreativnost, učinite sve da je podstakne.