Najčešća pitanja

Najčešća pitanja na sajtu www.decjisajt.rs

NAJČEŠĆA PITANJA

1. Da li mogu da platim proizvode u internet prodavnici  www.decjisajt.rs platnim / kreditnim karticama i kojim?
Putem Internet prodaje za sada niste u mogućnosti da platite platnim/kreditnim karticama.

1.1 Koji su načini plaćanja robe? Robu možete platiti gotovinski pouzećem, Qvoucherom ili uplatnicom u banci ili pošti. Ukoliko plaćate uplatnicom, rok za uplatu je 2 radna dana. Robu ćemo Vam poslati najkasnije 5 dana nakon evidentirane uplate.

2. Da li je poštarina uključena u cenu?
Poštarina će Vam biti iskazana na ukupnoj ceni porudžbine koju plaćate kuriru. Ukoliko uplaćujete uplatnicom u banci ili Pošti, i taj iznos će Vam biti uključen u cenu. Ukoliko postoji mogućnost, možete lično doći po proizvode.

3. Greškom sam naručio proizvod. Da li mogu da otkažem porudžbinu?
Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine. Porudžbinu možete otkazati telefonski pozivom na broj telefona +381.11.347 14 35.

4.  Kako da znam da sam sigurno poručio?
Ukoliko ste nakon poručivanja primili e-mail od nas sa potvrdom porudžbine i ukoliko Vas je kontaktirao naš prodavac, budite sigurni da je vaša porudžbina evidentirana.

5. Zaboravio sam lozinku za pristup svom nalogu. Šta da radim?
Potrebno je da kliknete na dugme Prijava/registracija, a zatim na link Zaboravljena šifra, nakon čega će biti potrebno da unesete Vaš e-mail na koji ćemo vam poslati link za resetovanje lozinke.

6. Koji su rokovi isporuke?
Nakon potvrdjene porudžbine kontaktiraće Vas naš prodavac radi potvrde cele narudžbine i svih podataka.
Od tog trenutka rok isporuke je 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem. U praksi, robu isporučujemo u roku od 24h, odnosno 48h.
Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci, rok isporuke je 5 radnih dana od evidentiranja uplate. Uvek se možete sa operaterom do detalja dogvoriti o vremenu isporuke, kao i, ukoliko postoji mogućnost, posebnog naručivanja samo za Vas.