Kupaći kostimi za decu

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
decaci
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Kupaći kostimi za decu, jednodelni i dvodelni kupaći za devojčice. Veliki izbor Disney kupaćih kostima.

Kupaći kostimi za decu 


Za sve aktivnosti koje uključuju vodu ili sportove na vodi, kao što su plivanje, ronjenje i surfovanje ili aktivnosti orijentisane na sunce, poput sunčanja vašoj deci će biti neophodni odgovarajući kupaći kostimi za decu. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor kupaćih kostima za decu od najmlađeg do tinejdžerskog uzrasta. 


Kupaći za devojčice


Jednodelni i dvodelni bikini kupaći kostimi za devojčice obezbediće im adekvatnu zaštitu tokom boravka na plaži ili bazenu. Kada su u pitanju kupaći kostimi za devojčice, u ponudi je veliki broj dezena i veličina među kojima ćete sigurno pronaći idealni kupaći kostim za vašu ćerku ili kao idealan poklon koji će obradovati svaku devojčicu. 


Kupaći za dečake


Iako kupaći za dečake čine isključivo kupaće gaće, to ne ograničava izbor dezena i modela. U ponudi su kupaći kostimi za dečake u vidu bokserica ili slip modela sa raznim motivima koji dečaci vole: od superjunaka, motiva iz aktuelnih crtaća, ali i kupaći za dečake sa oznakama fudbalskih klubova koji su takođe veoma popularni kod dečaka.