Prodavnice

Povedi tatu i mamu u Zavrzlamu!
Super ponuda! Rančevi za školu i kostimi za maskenbal za dečake i devojčice, dečiji koferi, igračke.
Očekujemo vas u dečijem poklon shopu "Zavrzlama"svakog radnog dana do 20h, i subotom od 10-16h.
Omiljene igračke, kostimi za maskenbal i najlepša ponuda anatomskih i rančeva na točkiće za školu i vrtić u Beogradu

Ustanička 127, Beograd(blizu Hotela Srbija). Kontakt telefon 063/580001

 

Celokupan Pertini program je izuzetnog kvaliteta izrade, atestiran, zdravstveno ispravan i modernog dizajna. Igračke krase vrhunska funkcionalnost i upotrebna vrednost u igri, vaspitavanju i edukovanju dece.

Pored Pertini brenda, koji se realizuje po italijanskim licencama i najvišim svetskim standardima, kompanija Pertini je generalni distributer preko 30 svetski poznata proizvođača visokokvalitetnih dečijih igračaka i opreme.

Kompletna ponuda rančeva za školu firme Univerzal nalazi se na našem sajtu, a veliki deo i u poklon prodavnici "Zavrzlama" u Ustaničkoj 127 u Beogradu. Rančevi za školu brendova Anekke, For Me i Extreme4me uz dve godine garancije nalaze se na samom vrhu po kvalitetu i ceni na trzištu.

Više informacija na 063/55-33-46

 PULSE rančevi, pernice, torbe na rame i torbe za plažu, kompletna ponuda dostupna u prodavnici "Zavrzlama" u Beogradu, Ustanička 127, kod hotela Srbija. Kontakt 011/347-3435

Milenijum, pored licenciranih likova Frozen, Disney, nudi autiće na akumulator, guralice, kuhinje za devojčice, alat za dečake i veliki izbor edukativnih igračaka.

Igračke za bebe, devojčice i dečake

Američki brend KIDORABLE proizvodi pre svega kišni program za decu. Čine ga gumene čizme u veličinama od 21 do 32, 2 u 1 jaknice kabanice, 3D kišobrani sa metalnom konstrukcijom, rančevi za vrtić i piknik.  Kabanice i čizme dostupne su u likovima leptir, bubamara, vitez, vila, astronaut, žaba, gusar i balerina, dok kišobrani i u likovima slon, panda, vatrogasac, sirena, maca, dinosaurus i pčela. Tu su i dva lika kišobrana za odrasle: bubamara i žaba.

Maloprodaja iz Ušće shopping centar prešla je u Ustaničku 127a, prodavnica Zavrzlama. Kontakt telefon 011/347-3435 i 063/580001

Proizvodnja vodootpornih gumenih čizama za decu i odrasle.

Decji sajt doo


Beograd

Ponuda Lavirint igracaka dostupna u nasem online shop-u. Kvalitetne igracke za decake i devojcice po povoljnim cenama.
Kontakt 063/55-33-4

Veliki izbor sportske opreme za sve uzraste-sanke, skije, kacige, bicikli, roleri, ski rukavice i kape. Online prodavnica. Isporuka u roku od 24h

Luka dušeci - dušeci za bebe

- dušeci sa žičanim jezgrom
- dušeci bez žičanog jezgra
- dušeci sa lateks jezgrom
- dušeci za kolevke
- dušeci za prenosive krevece

Jedinstveni sajt za celu porodicu!.
Internet prodavnica
Savetovalište
Oglasi, Blog, Magazin
Deci na dar, mami i tati na ćar!

Meilab se bavi proizvodnjom bebi kozmetike, fitokozmetike sa biološki aktivnim supstancama i aktivnim supstancama za farmaciju.
Osnovna ideja i koncepcija Meilab-a je da se dugogodišnje iskustvo i istraživačko znanje akumulirano u naučnim ustanovama, transferiše u proizvodnju proizvoda koji bi posedovali garanciju visokog kvaliteta i apsolutno bili konkurentni na svetskom tržištu.
Dalji razvoj je išao u pravcu kreiranja preparata namenjenih, pre svega svakodnevnoj nezi i tretmanu prirodnih promena našeg tela, u čijem su sastavu biološki aktivne supstance (biljni ekstrakti, biljna ulja, etarska ulja).

TRGOVINA MATEJIĆ iz Kruševca je kompanija za uvoz i distribuciju  električne opreme. U svojoj ponudi ima unutrašnju i spoljašnju dekorativnu rasvetu, kao i kancelarijsku i neonsku rasvetu. Kompanija nudi i veliki izbor elektromaterijala i elektro-pribora, kao i fluo cevi i sijalica.

Prodajni prostor Trgovine Matejić u Kruševcu je  ROBNA KUĆA “ELEKTRIKA” - Birčaninova br.1

string(0) ""
string(0) ""