Sportski rančevi

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Sportski rančevi imaju više namena, tako da se mogu koristiti kako za za sport i rekreaciju tako i za  školu i za slobodno vreme. Veliki izbor rančeva modernog dizajna.

Sportski rančevi

Posebnu kategoriju rančeva iz naše ponude čine sportski rančevi. Rančeve iz ove kategorije sortirali smo tako da ispunjavaju jedan od sledećih uslova: da su specijalizovani za određene sportske aktivnosti (poput planinarenja), da spadaju u sportsku kategoriju rančeva za školu, ali i da se mogu koristiti i za putovanja. Glavne karakteristike svih navedenih rančeva jesu sportski dizajn, izdržljivi materijali koji se mogu koristiti u svim uslovima i veliki broj pregrada za pakovanje. Rančevi za planinarenje dolaze u više veličina (od najmanjih rančeva od 25 litara) do profesionalnih planinarskih rančeva za duga planinarenja (planinarski rančevi od 60l). Tu su i međuvarijante od 35 i 45l zapremine. Svi rančevi iz ove kategorije zadovoljavaju određene standarde koji se tiču funkcionalnosti, ali i udobnosti nošenja. Pored brojnih pregrada i dodataka poput džepa za bocu za vodu i kabanice za kišu, svaki od rančeva ima različite dodatke koji su veoma korisni. Naramenice kod sportskih rančeva su široke i postavljene što znači da su one veoma udobne čak i pri nošenju većih tereta.

Rančevi za sport i rekreaciju

Sportski rančevi mogu se koristiti za različite sportove, ali i za slobodno vreme, a određeni modeli pogodni su i za korišćenje u školi. Kada su u pitanju materijali, oni su najčešće sintetički. Sintetičke tkanine su popularan izbor za sportske rančeve, jer oni su lagani, vodootporni i vrlo lako se čiste. Zahvaljujući ovim materijalima, rančevi za sport i rekreaciju se brzo suše, kako čiste i uvek izgledaju dobro za svakodnevnu upotrebu. Rančevi za sport i rekreciju su izdržljivi rančevi napravljeni tako da izdrže različite uticaje. Uglavnom imaju prilagodljive naramenice i više odeljaka za optimalno skladištenje.

Rančevi za sport i rekreaciju su savršeni za sportiste koji idu direktno iz učionice na sportski teren. Dizajnirani za sportiste i rekreativce, ovi rančevi pružaju dodatni prostor za opremu.

Neki od rančeva iz ove ponude sadrže mrežastu pregradu koja omogućava da vazduh cirkuliše i da se sportska oprema brže osuši. Pogledajte kompletnu ponudu na našem sajtu i pronađite idealan ranac za školu, sport i/ili rekreaciju.