Prekrivači i posteljina

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Prekrivači i posteljina - Za slatke snove vaših mališana odaberite neku od mekanih posteljina ili prekrivača sa likovima iz popularnih crtanih filmova. Ušuškajte ih u neki od jorgana pred priču za spavanje jer uz omiljene junake više se neće bojati mraka.

Posteljina za decu 


Osim očigledne funkcije koju ima posteljina za decu, tu je i ona estetska i veoma korisna kada je u pitanju dekoracija dečije sobe. Kreveti za decu mogu da postanu prava oaza za spavanje ukoliko ih krasi posteljina sa dečijim motivima koji su im u tom trenutku aktuelni. I što je najbolje: dok ostali komadi nameštaja za decu nisu tako jednostavni za promenu, posteljinu za decu možete menjati uvek u skladu sa promenjenim interesovanjima deteta i na taj način možete uz minimum ulaganja da obezbedite detetu sobu u kojoj će uživati. Roditelji posteljinu za decu često koriste kao trik pri privikavanju deteta na samostalno spavanje. Deca koja imaju omiljenu posteljinu lakše će se odlučiti da se odvaže za tako veliki korak kao što je spavanje u svojoj sobi i u zasebnom krevetu. 


Dečija posteljina


Kako biste nabavili najbolje dečije posteljine za vaše dete ili decu potrebno je da uzmete u obzir više različitih faktora. Prvo, morate odabrati odgovarajuću posteljinu za njihov dušek, bilo da li je u pitanju dušek za krevetac, standardni samac krevet, da li se radi o dva odvojena kreveta ili krevete na sprat. 
Zatim razmotrite estetiku sobe, interese vašeg deteta i koliko brzo se ukusi mogu promeniti. Vaše dete će možda voleti dinosauruse ove nedelje, ali sledeće nedelje će više voleti robote ili jednoroge. I dok vi možda volite jednu boju, vaše dete možda i ne voli tu istu.
Međutim, dobar set dečije posteljine trebalo bi da traje nekoliko godina, što je dobro jer one podrazumevaju ulaganje koje nije tako malo. U slučaju da želite popustiti hiru trenutka, možete se odlučiti za neke od jeftinijih setova. Samo znajte da tanje i nekvalitetnije dečije posteljine neće trajati večno. Pored toga, obavezno kupite dečije posteljine od materijala koji nisu samo udobni, već i koji su u skladu sa sezonom. Na primer, nemojte birati flanel leti, jer flanel važi za materijal koji greje.