Pribor za ishranu beba

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
9 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Avent električna pumpica za izmazanje Natural 5217 rechargeable
Avent električna pumpica za izmazanje Natural 5217
array(0) {
}
25.799,00 RSD
Ušteda 11%
28.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Avent manualna pumpica za izmazanje natural 3639
Avent manualna pumpica za izmazanje natural 3639
array(0) {
}
6.950,00 RSD
Ušteda 13%
7.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Avent manualna pumpica, set za izmazanje natural, SCF430/16
Avent manualna pumpica, set za izmazanje natural
array(0) {
}
8.699,00 RSD
Ušteda 13%
9.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Canpol Babies elektricna pumpica za izmazanje - Take&Go
Canpol Babies elektricna pumpica za izmazanje - Take&Go
array(0) {
}
11.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Uđite u novu eru izmazanja uz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavic...
Električna pumpica za izmazanje Natural 6162
array(0) {
}
22.799,00 RSD
Ušteda 9%
24.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Avent Refil komplet sadrži 5 šolja od 240ml, 1 poklopac, 1 adapter, 1 poklopac...
array(0) {
}
3.339,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Avent Set za Lakše Dojenje sa Ručnom Pumpicom je idealan kao poklon pri rođenj...
array(0) {
}
7.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Avent Via šolje sa poklopcima i adapterima je sistem za čuvanje majčinog mleka...
array(0) {
}
2.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Canpol Baby Set za Hranjenje Pirate Opis proizvoda: Činija, tanjir, šolja,...
array(0) {
}
1.349,00 RSD
Pročitajte

Najvažnija stvar je svakako ishrana vaše bebe. U ponudi naše online prodavnice pogledajte sve što vam je naophodno od prvog dana pa na dalje. Tu su startre setovi, flašice, komplet šolje, električne pumpe za izmazanje, grejači za flašice, sterilizatori, setovi za hranjenje, tanjirići, posude.

Pribor za ishranu beba


Hranjenje novorođenčeta je konstantna obaveza, ali je istovremeno i prilika da započnete da  stvarate vezu sa najnovijim članom vaše porodice. Kako bi to hranjenje bilo uspešno, biće vam potreban određen pribor za ishranu beba. Od flašica za mleko i vodu i odgovarajućih cucli koje moraju biti prilagođene uzrastu, do starter setova za prve bebine zalogaje čvrste hrane i navikavanje na čvrstu hranu. Za sve dojilje odlična pomoć za izmlazavanje i ostavljanje mleka kada nisu kod kuće biće pumpice za izmlazavanje, dok za grejanje flašica i održavanje idealne temperature mogu odlično da posluže grejači. Kada beba konačno poraste dovoljno da može da postepeno prelazi na čvrstu hranu, biće joj potreban odgovarajući pribor za ishranu beba koji je takođe posebno prilagođen za bebe. 

Flašice za bebe i starter setovi


Većina flašica za bebe napravljena je od plastike ili stakla. Plastične flašice su lagane i uglavnom su pogone za pranje u mašini za pranje posuđa. Plastične flašice su kratkotrajnije od staklenih.
Staklene flašice za bebe su teže i lomljivije od plastičnih, ali ih nije potrebno zameniti sve dok nisu slomljene ili oštećene. Neki proizvođači staklenih flašica za bebe dolaze sa silikonskim zaštitama koji ih čine otpornijim na ispuštanje i pucanje.Većina staklenih flašica pogodna za pranje u mašini za pranje sudova, i za zamrzivač, što ih čini dobrim izborom za žene koje izmlazavaju i čuvaju izmlazano mleko. 
Većina cucli za flašice napravljene su od lateksa ili silicijuma. Cucle od lateksa su zlatno smeđe boje, mekše su i fleksibilnije. Silikonske cucle za flašice za bebe su bistre, čvršće i izdržljivije i traju i do četiri puta duže od lateksa. Silikonske cucle su otporne na toplotu i mogu se prati u mašini za pranje posuđa. 
Starter setovi sadrže najčešće niz flašica za novorođenčad, kao i četke za održavanje flašica. Pored toga, kao sastavni deo starter setova mogu se naći i cucle i laže za bebe i novorođenčad. 

Grejači


Kada beba doji, majčino mleko je uvek toplo, tj. približno telesnoj temperaturi dojilje. Prirodno, bebe često više vole flašice toplog mleka nego kada je ono hladno. Međutim, ako zagrevate mleko u mikrotalasnoj ili na šporetu, ono može lako postati i pretoplo. 
Kako biste brzo i sigurno došli do idealne temperature mogu vam pomoći grejači za flašice. 
Grejači brzo i ravnomerno zagrevaju rashlađenu flašicu tako da je mleko brzo na idealnoj temperaturi i bezbedno za upotrebu.