02.03.2014.

8 novih načina da iskoristite gumice za tegle

Tako jednostavno a tako olakšavajuće! Ko bi rekao da obična gumica koju skidamo sa tegle džema može da bude korisna u toliko različitih situacija. Bićete iznenađeni koliko će vam vremena uštedeti ako je iskoristite na pravi način.

1. Znate kako je teško pravilno izvući liniiju za francuski manikir bez odgovarajuće nalepnice? Ne više – iskoristite gumicu za savršen francuski manikir kod kuće.


2. Imate teška vrata koja se automatski zaključavaju, a ne želite da se sama zatvore i da klinci ostanu zaključani u hodniku? Iskoristite gumicu da spreči kontakt.


3. Verovatno vam se nekad dogodilo da želite da odšrafite deo police ili da rastavite komad nameštaja a da vam nikako nije polazilo za rukom jer se glava šrava pohabala i alat jednostavno kliza. Umesto nerviranja, uzmite jednu gumicu iz kredenca i rešite stvar.


4. Želite da unesete malo boje u kuću ali vam se baš ne mili da čistite farbu koja svuda kaplje? I ne morate! Samo stavite veću gumicu preko konzerve sa farbom i tako skidajte višak koji se nađe na četki.


5. Ne možete da otvorite teglu koja dugo stoji pa se zalepila ili je sadržaj pasterizovan a ni pokušaj da se ispusti vazduh krivljenjem poklopca nije uspeo? Probajte da stavite jednu široku ili više uskih gumica da možete čvrsto da uhvatite i snažnije okrenete poklopac.


6. Problem koji se često javlja pred putovanje jeste želja da spakujemo više stvari nego što može da stane u torbu. Ukoliko ne nosite osetljive materijale koji zahtevaju peglanje, možete uštedeti prostor ako savijete odeću u rolnice i učvrstite ih gumicama.


7. Ukoliko nosite ručak u goste ili pravite piknik, ne morate uvek da presipate jelo u plastičnu posudu. Ukoliko imate slične poklopce sa drščicom na sredini, iskoristite dve gumice da ga drže na mestu.


8. Znate kako one fine letnje bluze ili haljine od lepršavih materijala stalno spadaju sa ofingera i gužvaju se u ormaru? Rešite to uz nekoliko gumica koje ćete namestiti ovako.
Fotografije: http://fineartamerica.com; http://imgur.com/Hu6Jz; http://www.pinterest.com; http://awesomebreadbutter.tumblr.com; http://www.digitalmomblog.com; http://www.homesessive.com/; http://lowesfixinsix.tumblr.com; http://www.rhodylife.com;

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno