26.10.2022.

Unesi boje u hladnu i sumornu jesen

Opalo lišće, sivi oblaci, pljusak, hladno vreme, sve nas podseća na predstojeće jesenje dane. Ništa neobično i nesvakidašnje, takva je jesen. Samo po koji kišobran razbija sivilo boja. Retko koga ćete sresti da vam kaže da voli da šeta po kiši. Možda ih začuđeno gledate, ali potrebe za izlaskom napolje, šetanjem ljubimca ne prestaju bez obzira na vremenske prilike. Oni, koji u svemu traže dozu optimizma i lepih misli, smelo će dočekati ovaj period, bez obzira da li su deca ili odrasli. Jednostavno je, nabaviće će gumene čizme.

Po kiši se može šetati u vedrim bojama


Sigurno je da ćete često naleteti na gumenjake u crnoj, braon i sivoj boji, ali jarko plave, crvene, ljubičaste, zelene, teško. A ako se skockate još sa kabanicom u istoj nijansi, vama će taj svaki kišni dan biti vedriji, izlazak veseliji, a radost prolaznika, što vas i po kiši tako skockane vide, neizreciva. No, i mališani mogu da prkose sumornim oblacima. Za njih su dečije gumene čizme, kabanice i kišobrani skockani u omiljenim im likovima pa oni tek posebno privlače pažnju.
Ne možete da ne primetite gumene čizme za decu u liku žabe, balerine, gusara. Nije u pitanju samo mekana guma, već i posebno rađeni deseni. Da mogu, oni ne bi izlazili iz njih i rado bi šljapkali po svakoj barici. Tu ne postoji bojazan da će im noge biti mokre, a ono blato što se na čizmama sakupilo jednostavno se briše vlažnom krpom.

Dečije gumene čizme su pravi modni hit


Činjenica je da dečija noga brzo raste, baš kao i da im u određenom uzrastu često menjamo obuću. To ne traje doveka, ali zna da bude finansijski izazov za roditelje. Biramo onu obuću, koja je preko potrebna deci, dok čizme stavljamo po strani. Gumene čizme nisu anatomska obuća, zato je važno da se deci kupi odgovarajući broj, s obzirom da, ukoliko su im velike, mogu da ispadaju s nogu i da se deca sapliću. To nije rešenje i zato je bolje ne kupovati nego preterivati u veličini.
Uz lepu jaknicu ili kabanicu dečije gumene čizme zaista mogu da budu pravi modni hit. Ujedno, ako su deklarisane za kišu i sneg, mogu da posluže i preko zime, samo imajte na umu da su one hladne i ne mogu bez deblje čarape da se nose. Zato je predlog da kombinujete čizmice jakih boja sa nekim “otkačenim” čarapama i vaš mališan će biti neodoljiv.

Gumene čizme za žene imaju poseban značaj


Nisu obavezna obuća, ali ih rado viđamo na mnogim damama. Ako ih sretnete u parkiću ili šumi dok šetaju svog ljubimca, teško ćete ih videte bez njih. Ukoliko rade na gradjevini, bez obzira da li su arhitetke ili građevinski inžinjeri, opet gumenjaci zauzimaju svoje mesto. Ako su veterinarke ili mesarke, njima su i te kako potrebne. Bez obzira kojim poslom se žena bavila i kakvu uniformu nosila, uvek može biti elegantna i posebna. Gumene čizme za žene će joj u tome svakako pomoći

Ženske gumene čizme su za posao ali i svakodnevnu šetnju


Ne, nije obavezno da imate kućnog ljubimca, niti da su vam gumene čizme deo uniforme, da bi ste u njima nesmetano šetali po kiši. Postoje deseni koji deluju poput kože. Crne, bordo ili braon elegantne čizmice za svakodnevne prilike, uz farmerice ili neke pantalone lepo će pristajati, a noge će biti utopljene i, što je najvažnije, suve.
Gumene čizme za decu mališanima unose radost, a kod njihovih roditelja bezbrižnost. Šljapkanje po baricama ne može da zameni ni jedna igra u kući, jer je deci važna sloboda pokreta i nesmetano kretanje, koje im gumene čizme u kišnim danima i omogućuju.
 

foto:ben-wicks-unsplash,vitolda-klein-unsplash,metoou-pixabay

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ručno izrađena, kvalitetna linija vodootpornih čizama od gume sa gornjim delom od tekst...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.799,00 RSD
Veličina
36
41
42
Sačuvano u omiljne
Ručno izrađena, kvalitetna linija vodootpornih čizama od gume, u raznim bojama.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.399,00 RSD
Veličina
35
36
37
38
40
41
42

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno