Školarci
14.05.2018.

U subotu svi u Šumice

Najbolja zabava za sve osnovce, ali i za one koji će to postati u septembru, biće organizovana u subotu 26. maja na otvorenim sportskim terenima pored Voždovačkog centra „Šumice“. U Ulici vojvode Toze, od 10 do 13 časova, na prvom Festivalu za svakog đaka i 23. Zmajadi ludo ćete se provesti puštajući zmajeve, skačući po peni iz vatrogasnog kamiona, praveći robote, programirajući video-igrice, učeći engleski, a mame i tate za to vreme mogu da biraju nove rančeve po povoljnim cenama.
 

Hajde da naučimo engleski

U Šumicama vas očekuju stručnjaci Edukativnog centra „Mayflower“ koji organizuje nastavu stranih jezika za decu predškolskog i školskog uzrasta, ali i za odrasle polaznike. Njima je najvažnije da svako dete zavoli strani jezik, jer će onda sa lakoćom savladavati školsko gradivo, a naučiće i mnogo više od toga. Njihovi polaznici se već na prvim časovima osposobljavaju da komuniciraju pomoću jednostavnih fraza, a kasnije će, sve složenijim konstrukcijama, voditi razgovore na najrazličitije teme.
U malim grupama profesori vode nastavu isključivo na engleskom jeziku u kojoj se uglavnom simuliraju životne situacije. Časovi se održavaju i tokom leta, tako da možete i sada da im se priključite.

 

Hajde da vežbamo sa osmehom

 

Stručni tim školice sporta i korektivne gimnastike „Force Center Kids“ čine fizioterapeuti i profesori sporta koji, na osnovu pregleda i određivanja funkcionalnog statusa, prave individualni plan i program vežbanja za svako dete. Vežbe se sprovode kroz poligone sa TOGU rekvizitima za razvijanje koordinacije i spretnosti i usmerene su na prevenciju nastanka i korekciju već postojećih deformiteta stopala, kolena i kičmenog stuba. Njihov cilj je, kažu, da pokrenu decu, da im omoguće pravilan telesni razvoj, da unaprede njihovo zdravlje i razviju im psihomotorne sposobnosti.
Dođite da ih upoznate. Sjajni su!

Hajde da programiramo robote

Na Festivalu za svakog đaka deca će, zahvaljujući „Kliker IT centru“, moći da programiraju robote i igrice, i da prave animacije u platformama koje su prilagođene osnovcima. Programi kurseva „Kliker IT centra“ za decu su osmišljeni tako da stimulišu kreativnost, maštu, interesovanje za rešavanje problema i osnovne principe programiranja kroz stvaranje vizuelnih, interaktivnih i multimedijalnih aplikacija. Kroz deset različitih kurseva „Kliker IT“ centra u Beogradu je do sada prošlo oko 1.800 polaznika, a oni se sprovode i u Kraljevu, Leskovcu, Užicu, Lazarevcu i Šapcu.
Želite da se oprobate u programiranju robota? Dođite!

Ako vas interesuju i ostali sadržaji, kao i satnica radionica, modnih revija, takmičenja u puštanju zmajeva, orijentiringa i ostalih zanimljivih dešavanja, kliknite OVDE.

Foto:Pinterest, arhiva

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Mar
2024
Školarci
20.
Sep
2023
Školarci
05.
Sep
2023
Školarci