Školarci
14.05.2018.

Dođite na Zmajadu

U subotu 26. maja na na otvorenim sportskim terenima pored Voždovačkog centra „Šumice“, u Ulici vojvode Toze, od 10 do 13 časova, biće održan prvi Festival za svakog đaka, a paralelno s njim i tradicionalna 23. Zmajada. Osim sjajne zabave, takmičenja u puštanju zmajeva, skakanja po peni iz vatrogasnog kamiona, očekuju vas i brojne kreativne radionice, takmičenje u orijentiringu, revija kišobrana i đačkih rančeva...

Prijavljivanje za orijentiring i revija kišobrana brenda „Kidorable“ počinju u 10 časova, u 10.10 pregledi fizioterapeuta, u 10.30 predstavljanje škole engleskog jezika „Mayflower“, a u 10.50 upoznavanje sa aktivnostima „Kliker centra“ koji drže časove programiranja video-igrica i školice robotike.
U 11 sati nutricionista će buduće i „prave“ đake uputiti u tajne zdrave užine, a u 11.25 fizioterapeut Force centra 4kids naučiće roditelje kako da odaberu dobar ranac za školu koji neće opteretiti osetljivu dečju kičmu.

Čas orijentiringa za tridesetoro dece koja su se prva prijavila trajaće sat vremena, uporedo sa kreativnim radionicama i takmičenjem u puštanju zmajeva, a u 11.45 počinje revija rančeva za školu koji će moći da se kupe sa specijalnim festivalskim popustom.
Zmajada, a samim tim i Festival, namenjena je deci predškolskog uzrasta, budućim prvacima i osnovcima. U protekle 22 godine na Zmajadi je učestvovalo oko 32.000 dece koji su za svoj trud i uspeh nagrađeni letenjem avionom i balonom iznad Beograda, „zmajevitim tortama“, majicama, paketima slatkiša, knjigama, a slično će biti i ove godine. Najmaštovitije i najuspešnije takmičare očekuju vredne nagrade.

Ime, prezime i godište deteta za čas orijentiringa pošaljite putem emaila: info@decjisajt.rs

Festival za svakog đaka organizuje Dečji sajt, a Zmajadu, kao i svih prethodnih godina „Prijatelji dece opštine Voždovac“.

Foto: vitalitynutrition.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Mar
2024
Školarci
20.
Sep
2023
Školarci
05.
Sep
2023
Školarci