Porodični odnosi
26.06.2023.

Bez njih ni jedno dete ne može leto da zamisli

Igranje u pesku je jedna od omiljenih zabava za najmlađe. Lopatica, kofica, grabuljica, razni oblici koji pomažu mašti da napravi brojne figure u pesku. Iako su kofica za pesak i prateći elementi obično asocijacija za more i plažu, gotovo da nema gradskog parkića u kome nije predviđen i ova vrsta razbibrige.

Igračke za plažu podrazumevaju i igru na obali reke i jezera


Bez obzira da li je u pitanju gradska plaža, obližnje jezero ili more svaki roditelj, baka i deka, zajedno sa decom itekako mogu da se prilagode svakoj situaciji ako nabave igračke za plažu. Ali, to nije sve. Ako dete ne može da se približi pesku, onda može pesak da se detetu približi. Pokušajte da nabavite peskarnik sa poklopcem, zato što baš takav sprečava ljubimce da ga koriste pa je zabava rezervisana samo za najmlađe. Za sve one koji imaju sopstveno dvorište, peskarnik je prava letnja igračka u kojoj deca provode sate bezbrižne igre. 

Kolica za pesak, za ozbiljnije graditelje


Kofica nekada ne može da zadovolji potrebe nešto starijih mališana, pa su kolica za pesak idealno rešenje. Obično, pored lopatice i grabulje u paketu je i kofica što igru čini sadržajnijom. Ovakav set ujedno mogu da koriste i dva deteta pošto jendo može da dovozi pesak, a drugo kopa, gradi, pravi oblike.

Dečiji bazeni su nezamenjlivi u vrelim letnjim mesecima


Kolika god bila terasa ili dvorište, omanji bazen za decu može da dobije svoje mesto, naročito kada je namenjen bebironcu. Velike vrućine zahtevaju i rashlađivanje što će najmlađima prijati. Ujedno, bez bojazni od prehlade moći će sate da provedu igrajući u bazenu uz nadzor starijih. Dodatan oprez treba da postoji prilikom izlaganja suncu a najbolje da bazen uvek bude u hladu, dete namazano faktorom za sunčanje, sa šeširićem na glavi. U slučaju da je bazen u dvorištu i da ga nije moguće skloniti sa sunca, možda možda je dobro da razmislite i o korišćenju zaštitne odeće. Ako bazen za decu koristite na plaži, razmislite i o pravoj vodenoj igraonici sa toboganom.

Pravi odmor ne može da se zamisli bez dušeka za plažu


Bilo da su blagi talasi ili mirno more, osećaj da bezbrižno ležite na dušeku dok vas sunce miluje, a voda zapljuskuje je onaj koji najviše prija svima koji vole da uživaju pored vode. No, čak iako niste ove godine planirali more, već neki bazen, reku ili jezero, ponesite dušek. Voda is unce su i tamo zagarantovani, te onaj osećaj uživanja ne manjka. Na duš

Gol za vaterpolo i set za odbojku


Vodeni sportovi su uvek atraktivan deo odmora. Od odbojke na pesku do odbojke u bazenu. Letnji meseci su uvek zanimljiviji kada su aktivni. Zahvaljujući lopti i deca i odrasli će provoditi kvalitetno vreme u igri, razvijajući timski, ali i borbeni duh. Ako ponesete i rekete za plažu, onda je zabavno leto čak i za tinejdžere zagarantovano.

Čamac na naduvavanje, zabava za hedoniste


Uglavnom su dostupni za najmlađe, roditeljima daje dodatnu bezbrižnost dok mlađima obezbeđuju dobru zabavu. Dok ih voda ljuljuška, oni nose sa sobom brojne igračke za plažu, od kofice preko gumenih lutkica, knjiga za kupanje. Dok roditelji bezbrižno plivaju, najmlađi se bezbrižno igraju. Uživanje je rezervisano za obe strane, pa je gotovo nemoguće im odoleti. Bestway i Intex su najpoznatiji brendovi dečijih čamaca na naduvavanje
 

Foto:paul-pastourmatzis-unsplash,feri-tasos-unsplash, pichara-bann-unsplash

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kolica za plažu set 5021
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bazeni za decu 14/57165NPI
Bazen vodena igraonica Gator Play Center 14/57165NPI
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
7.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bazeni za decu 14/57114NPI
Dečiji bazen bebi pečurka Intex, 14/57114NPI
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.899,00 RSD
2.199,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

19.
Apr
2024
Porodični odnosi
28.
Mar
2024
Porodični odnosi
27.
Oct
2023
Porodični odnosi