Porodični odnosi
20.05.2022.

Pratite akcije, možete puno da uštedite!

Svedoci smo svakodnevnih poskupljenja svega onoga što je neophodno za jednu porodicu. Njih ne možemo izbeći, ali svakako možemo pratiti akcije, jer često, baš ono što je nama tih dana neophodno bude i na sniženju. Ako pažljivo gledamo i prijavimo se na newsletter liste, naši omiljeni brendovi nam mogu biti pristupačniji, a ušteđen novac možemo preusmeriti na neke druge stvari.

Opremu za bebe kupujte na akciji

Nabavka krupnih stvari za bebu, poput kolica, kreveca i dušeka poprilično uzdrma kućni budžet pa je važno na vreme krenuti u nabavku istih. Vaša prednost je što sami donosite tu odluku, pa se možete uklapati kako vam odgovara. Vremenom, pratićete i faze rasta svog deteta pa ćete tako i hranilicu za bebe, baš kao i nosiljku moći da kupite po nižoj ceni. Sve dok vaš mališan nije u prilici da sam bira, vi ste ti koji odlučuju, tako da je ušteda zagarantovana, naročito kada kupujete online pa možete svakodnevno da pratite brojne akcije, koje omogućuju i skuplji, baš kao i jeftiniji brendovi.

Opremite bebinu sobu sitnicama koje će joj ulepšati detinjstvo

Nabavili ste sve neophodno za novorođenče, ali kako mališan raste želite da mu priuštite i neke lepe stvari, koje su mu takođe neophodne, a za koje nije potrebno mnogo novca, baš poput nove posteljine ili kvalitetnog ćebenceta. Za bebu, bez obzira na godišnje doba, ćebence je od velikog značaja, kako za dnevne i večernje šetnje, tako i za spavanje u kolima ili odlazak na piknik. Ćebence uvek mora da bude uz vas. A ako je mekano i lepo, bebi postaje i omiljeno.

Igračaka nikad dosta


U zavisnosti od uzrasta dece uvek se mogu naći brojne igračke na akciji. To svakako nisu one najpopularnije, ali jesu baš one, kojima se deca uvek obraduju. Brojne edukativne, muzičke igračke, kocke slagalice često su na akciji, a maloj deci je važno da budu i kreativci i muzičari, ali i da se kroz igru edukuju i poprilično zabave. Guralice za decu, alat setovi, toaletni stočići, kao i kocke, plišane igračke su deo dečije svakodnevice. Koliko god da ih imaju, deca se igračkama najviše obraduju, a prateći akcije možete pratiti i uzrast deteta i tako mu baš na vreme nabaviti ono što mu je neophodno.

Svaki slobodan trenutak provedite u parkiću


Radost pokreta je osnova zadravlja, a zdravo dete je i veselo, koje po pravilu dobro spava, jede, i veoma je zadovoljno. Kada mu priuštimo višečasovnu igru na otvorenom, cela porodica je na dobitku. Smatra se da deca dnevno treba četiri sata da provedu na otvorenom. U tome će im brojni sporstki rekviziti i pomoći. Ako znamo da su gotovo uvek neki modeli trotineta, tricikala i automobila na akumulator na akciji, možemo odabrati i onaj po meri našeg deteta i naravno lepo uštedeti.

Redovne posete sajtu koji se bavi, pre svega uvozom bebi opreme je od velikog značaja. On ima najpovoljnije cene, jer usled stalnog nabavljanja nove robe oslobađa se, ako mu je ostao po koji komad artikala iz prethodne kolekcije, na način koji kupcu odgovara, spuštanjem cene. Tako su zadovoljni, i kupac, koji je uštedeo, ali i prodavac, koji se oslobodio zaliha bez gubitaka i time obezbedio sredstva za neku novu robu. Ovaj prećutni dogovor izmedju kupca i prodavca savršeno funkcioniše na sajtu kidsland.rs na zadovoljstvo, pre svih kupaca koji vole poznate brendove, koje oni uvoze. Zato je važno biti u toku i pratiti akcije. Uz njih uvek dobijate.

promo tekst

foto:kidsland.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Plišani ranac za vrtić Pčelica  10/0667
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dečiji lusteri 609-61050
Artikal: visilica Izvor svetla: 3xE14 max. 40W Napon: 220-240V Dimenzije: Ø...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Zidne lampe 008DF1602-1ZBL
Zidna lampa DF1602-1Z plava
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.700,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Edukativne 3838622261687
Globus lampa FI21 26168, svetleći globus sa geopolitičkom kartom
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

19.
Apr
2024
Porodični odnosi
28.
Mar
2024
Porodični odnosi
27.
Oct
2023
Porodični odnosi