Dojenje
13.06.2017.

Radionica o kojoj svi pričaju!

Opet smo se družili sa trudnicama "Kod zidića". Ista ekipa uvek spremna da pruži informaciju, ohrabri nove buduće mame na njihovom putu roditeljstva, a pre svih, na putu dojenja. 


Organizator ima svoju standardnu ekipu, tim koji odlično funkcioniše. Ovaj put su nam se pridružili drugari iz Avent-a, Maja i Dejan. Tereza najbolje zna koliko pumpica za dojenje mamama može da znači. 
Današnje druženje započela je Nikoleta Šubert iz kompanije Dunav osiguranje. Upoznala je buduće mame i jednog tatu o Stipendijskom osiguranju kao obliku štednje i da je to značajna odluka u kojoj cela porodica treba da učestvuje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr Aleksandar Antović iz Bio Save-a svak put otkriva neku novu činjenicu veznau za matične ćelije i objašnjava prisutnima zašto su one zalog za budućnost.
Vršnjačkoj savetnici se trudnice najviše raduju jer im Tereza uliva neophodnu sigurnost. Ona je tu da otera svaku sumnju, uveri mame da uspešno mogu da doje.
Čim prevaziđu problem dojenja, mame se susreću sa problemom grčeva a zatim i nicanja zubića. Sa nama je na svakoj radionici Marija Krivačić, predstavnik Mama Nature homeopatskih lekova da na totalno prirodan način ponudi rešenja.
Drugi deo radionice smo odradili u prelepoj bašti igraonice. Uživali smo u priči Branke Ćopić, predstavnika Human Design-a u Srbiji, a onda je Tereza za kraj odgovorila na brojna pitanja trudnica. Neke od njih su se već raspitivale o sledećoj radionici. 
Dobro je kada ostvarimo dobar utisak, kada su mame željne informacija,kada aktivno učestvuju i postavljaju brojna pitanja.
Mi smo tu za svaki njihov odgovor i sada i u buduće u želji da naš magazin www.decjisajt.rs redovno prate i sebi odgovore na mnoga pitanja roditeljstva, koje je veliki izazov za sve nas u svim fazama, i kada negujemo bebu i sutradan tinejdžera.
Naš novinarski zadatak je da istražujemo, pružimo što više odgovora, ili kao u slučaju radionica pozovemo prijatelje poput Dunav osiguranja, Bio Save-a, MCG Group-a, Alpen Pharma da nam daju podršku kako bi i ubuduće ovakav vid edukacije za buduće mame bio besplatan.

Drage trudnice, nemojte propustiti naše sledeće druženje koje zakazujemo za naredni mesec. O tačnom datumu ćemo vas na vreme obavestiti, a do tada se možete prijaviti putem emaila info@decjisajt.rs ili naše FB stranice.
Vidimo se uskoro!

Tim DečjiSajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno