Dojenje
03.10.2023.

Danas su trudnice iz cele Srbije savladale uspešno dojenje

Od 2020.godine najkompletnija edukacija dojenja odvija se uživo za Beograđanke i online za mame iz cele Srbije. Tako je bilo i danas u okviru Nacionalne nedelje dojenja. Njih sedamdesetak imalo je danas prilike da uživo bude u UVC "Šumice" dok su online dođađaj u realnom vremenu  pratile mame iz cele Srbije. Snimak na našem YouTube kanalu dostupan je do sutra u podne za sve one koje nisu mogle u zakazano vreme da budu sa našim predavačima.

Već nekoliko godina Vršnjačka savetnica za dojenje Milena Popević nesebično deli svoje znanje i veštine. Ono što nas je sve obradovalo danas jeste Milenina konstatacija da je ne kontaktiraju mame koje prođu edukaciju u okviru radionica i festivala u organizaciji Dečjeg sajta. Verujemo da je to zato što se trudimo da pokrijemo sve aspekte dojenja, ne samo sa Milenom već i sa učesnicima našeg zdravstvenog panela. A to je jedna vesela i uigrana ekipa, koju čine dr Nataša Karadžov Orlić, ginekolog-akušer GAK Narodni front, dr Katarina Lazić, neonatolog Instituta za neonatologiju, Stojanka Pejić, patronažna sestra DZ Voždovac i dr Tatjana Vlašković Jovićević, psihijatar ordinacije Polimedic. Sve one zajedno i danas su odgovorile na sva pitanja trudnica i mama i osnažile ih na njihovom putu uspešnog dojenja.
Da atmosfera bude još bolja potrudila se i ekipa DZ Voždovac koja je trudnicama bila na raspolaganju sve vreme trajanja festivala, baš kao i predstavnici telefonskog savetovališta "Halo beba", koji danonoćno svih sedam dana u nedelji odgovaraju na brojna pitanja mama i tata, baka i zabrinutih deka. 
Na kraju, tradicionalno celu edukaciju za mame iz Beograda mi organizatori začinimo "Kvizom znanja". Naši sponzori obezbede dodatne poklone za "najbolje đake", koje smo i ovim putem obradovali Aventovim pumpicama za dojenje, Bambo pelenama, Alpenkid kutijicama za zubiće i kalendarima nicanja zubića, kao i poklon paketima Tosame. 
Rosa je, kao i uvek obezbedila osveženje za sve prisutne koji su zadovoljni otišli sa današnjeg druženja. 
I mi organizatori smo zadovoljni, kako radoznalim mamama, tako i atmosferom koju smo svi zajedno stvorili. 
Ponosni smo i što, nakon svakog festivala učesnice sa nama podele pozitivne utiske zahvalne na sveobuhvatnoj edukaciji, koja je za sve one željne znanja i besplatna.
Već od sutra mi planiramo neke nove radionice za buduće mame. Njihova sreća je i naše veliko zadovoljstvo, zato nam je važno da svaka učesnica stekne znanje koje će joj omogućiti da uspešno doji.

Foto:decjisajt.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Torbe za laptop 000019216
Torba za laptop Be Kind To All Creatures 594GJ12
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Torba na rame Aroa 75.476.61
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Grudnjak za dojilje BC01
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.300,00 RSD
Veličina
S
M
L
XL
2XL
Sačuvano u omiljne
Kompresivni steznik sa tregerima – TA
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.900,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno