Iz ugla porodice
29.05.2015.

Porodično letovanje na kome je naša Lenka postala Lenka Bubchenka

Pre četiri godine iskoristili smo last minute ponudu za Tursku, bukvalno dva dana pred polazak uplatili po prvi put hotel sa 5 zvezdica, all inclusive. Oba deteta besplatno, a za roditelje odlična cena s obzirom da je hotel tog leta otvoren pa su cene bile promotivne. Malo mesto Finike, hotel, pomorandže, more. Skupilo se tu sasvim slučajno društvo iz Srbije, Bosne, Makedonije, Kosova.

Naši novi poznanici, sada prijatelji iz Loznice došli su sa prelepom devojčicom na ovo letovanje. Videvši našu mlađu ćerkicu Lenku, koja je bila najmlađi član družine, onako nežnu, osetljivu na slanu vodu, na hlor zbog prisutnog ekcema koji je vidno bio ispoljen, svi su je gnjavili, mazili, pazili, igrali se sa njom. Ja kao roditelj nigde nisam išla bez krema, mleka što za sunčanje, što za negovanje, kako bi ublažila reakciju kože na sve ono što joj ne prija. Plava kutija mleka za telo stajala je pored Marijine torbe. Lenki se ista jako dopala I kad god bi joj se ukazala prilika, ona se igrala.

Pored svih naših kozmetičkih preparata nije mi palo na pamet da probam neku drugu kozmetiku. Kako to obično sudbina namesti,  jedan dan zaboravila sam  svoju torbicu i poslužila se Marijinom. Nema te majke koja kad joj dete ima problem, uzevši bilo koji  proizvod u ruke ne pročita sastav, dejstvo, ne istraži dodatno na internetu. Tada smo probali po prvi put mleko za telo marke za koju do tog momenta nisam nikada čula, Bubchen. Marijin suprug Goran je odmah naše dete prozvao Lenka bubchenka i to joj je ne samo za to letovanje već i dan danas kad se čujemo sa njima nadimak.

U međuvremenu kada god kožu ne tretiramo nekim posebnim kremama da ublažimo ekcem, koji je nakon homeopatije za 50% umanjen, koristimo Bubchen. Ne samo mleko za telo, već i šampon za kosu i kremu za lice. Nismo mi od onih roditelja koji se hvataju za brendove kada je kozmetika u pitanju, već ono što smo isprobali, što nam prija.

Često i ja namažem Bubchen mleko za telo, nije gusto, lako se razmazuje i brzo suši, a koža ostaje meka i nežna, što je veoma bitno za sve nas koji imamo problem suve, ispucale kože. Starija ćerka od nedavno koristi Princeza Rosalia 2 u 1 šampon i balsam. Pored toga što lepo miriše, kosa joj je svilenkasta I ne mrsi se.

Ono što se meni kao roditelju dopada i što sam odavno shvatila, da je bitno da deci kožu održavam vlaznom, da ruke posle svakog pranja moraju biti namazane, bilo leto ili zima, kako ne bi izgubile vlažnost, i da kozmetika ne mora  da bude skupa da bi bila kvalitetna. Cena je još jedan razlog zbog kojeg sam se odlučila za Bubchen.

Da, moja Lenka je već nepune četiri godine Lenka Bubchenka i meni se taj njen nadimak koji i mi ukućani povremeno koristimo, jako dopada.

Više informacija o proizvodima Bubchen kozmetike možete pronaći OVDE. 

foto:menda.rs, sai kiran unsplash.com
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

06.
Feb
2018
Iz ugla porodice
15.
Sep
2017
Iz ugla porodice
30.
Jul
2017
Iz ugla porodice