Školarci
12.05.2014.

Čet konsultacije na sajtu mala matura

Ove godine mali maturanti ponovo imaju mogućnost da se pripremaju besplatno onlajn, ali i da  četuju sa profesorima! Na sajtu mala-matura.com dostupna je usluga besplatnih čet konsultacije iz srpskog jezika i matematike, tako da deca mogu istog trenutka dobijaju odgovore od profesora.

Konsultacijama se svako dete može priključiti veoma lako, dok uči na platformi sajta, klikom na polje u levom uglu, sa oznakom chat. Termini za konsultacije su: svakog radnog dana, u periodu od 11h do 12h, za matematiku, i od 12h do 13h, za srpski jezik i književnost.

Svaki od učenika koji se registruje za onlajn konsultacije dobiće odgovore od profesora za sve što mu je nejasno dok se priprema za završni ispit. Oni će takođe moći da četuju i sa svojim vršnjacima i razmene iskustva, te saznaju kako oni napreduju u učenju.

Od pitanja koje postavljaju na konsultacijama iz matematike decu najviše muče jednačine i procenti, kao i geometrija. Iz srpskog jezika najviše glavobolje im zadaju akcenti, glasovne promene, kao i tvorba reči.

Od kada je sajt mala-matura.com počeo sa radom, posetilo ga je preko dvesta hiljada ljudi (207.900), a više od 40.000 učenika je registrovano na sajtu.

Dovoljno je samo da se učenik registruje na sajt i može da bira oblasti iz srpskog i matematike, a svaka od njih ima i test na kojem mogu da provere svoje znanje. Onlajn priprema učenicima štedi vreme i novac, a gradivo je zanimljivo obrađeno, uz ilustracije i video materijale. Uskoro će im biti na raspolaganju i simulacija završnog ispita.

Uskoro i onlajn kombinovani test, koji svi mogu besplatno koristiti i spremati se za polaganje. Zahvaljujući simulaciji završnog ispita, deca će moći u svakom trenutku onlajn da provere svoje znanje, kao da su na pravom ispitu.

slika:www.b92.net

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno