Svaštarija
01.08.2013.

„Lastina“ noćna linija za razgledanje Beograda


Beograd, 31. jul 2013. godine – Saobraćajno preduzeće „Lasta“ uvelo je u svoju ponudu noćno razgledanje grada otvorenim autobusom. Istom trasom kretanja, kao što imaju mogućnost prilikom dnevne vožnje sa „Open Top“ linijom, sugrađani će moći da razgledaju prestonicu i u večernjim satima, od četvrtka, 1. avgusta 2013. godine, i to četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, od 20 sati. Noćna vožnja će trajati isto kao i dnevna, 90 minuta, a cena karte će biti 300 dinara za decu i 500 za odrasle.
„Po ugledu na velike svetske metropole „Lasta“ je u svoju turističku ponudu uvela i noćno razgledanje glavnog grada. Zbog visokih temperatura koje su tokom dana u Beogradu, odlučili smo da unapredimo svoje usluge i izađemo u susret svima onima koji žele da vide znamenitosti prestonice i u večernjim satima“,  istakla je Ana Petrović, PR menadžer SP „Lasta“.
„Lastin“ otvoreni autobus za razgledanje grada u večernjim satima, polaziće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića. Putnicima u autobusu na raspolaganju će biti i audio vodič na osam svetskih jezika, koji raspolaže svim najzanimljivijim informacijama koje izdvajaju Beograd od drugih gradova.
U slučaju kiše noćno razgledanje grada se neće realizovati. Karte za noćnu turu mogu se kupiti na licu mesta, pre polaska autobusa, kod hostese. Više informacija o „Lastinoj“ liniji možete dobiti na telefon 011/ 36 22 298, ili na e-mail: opentop@lasta.rs.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno