Svaštarija
10.03.2015.

Ekološki progam za decu u DKC

Udruženje za edukaciju «Volim prirodu» u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom Beograd organizuje premijerno ekološki program za decu pod nazivom VOLIM PRIRODU, u četvrtak, 12. marta u 12 časova. Program je namenjen deci uzrasta od 4 do 10 godina, a cilj programa je da se kod dece razvija svest o važnosti prirode i odgovornom odnosu prema prirodnoj sredini i njenim resursima.

Besplatni časovi održavaće se u Dečjem kulturnom centru Beograd dva puta nedeljno, utorkom i petkom od 18.00 do 19.00 časova. U prisustvu vaspitača ili učitelja deca će imati priliku da stiču nova znanja, a svaki mesec biće posvećen novoj temi (npr.biljni svet, životinjski svet, klima, klimatske promene...). Časovi se sastoje kako od teorijskog dela, tako i od dela koji se realizuje kroz kreativne radionice i eksperimente. 

Svake subote, shodno obrađenim jedinicama organizovaće se celodnevna nastava u prirodi, od 10 do 18 časova sa paketom usluga (prevoz, obilasci, ručak, pratnja pedijatra, ulaznice...). Deca putuju bez pratnje roditelja tako da je potrebno dati roditeljsku saglasnost. Ovaj deo programa se plaća i fakultativnog je karatera.

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnih časova neophodno je da se prijave putem sajta: www.volimprirodu.rs u odeljku PRIDRUŽI SE.

foto: palilula.rs
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno