Svaštarija
26.07.2013.

„PARTY BUS“ SVAKOG ČETVRTKA NA ULICAMA PRESTONICE

Beograd, 25. jul 2013. godine – Saobraćajno preduzeće „Lasta“ u saradnji sa portalom „Nightlife Belgrade“, svakog četvrtka, tokom letnjeg perioda, organizuje promotivne vožnje „Party busom“ po ugledu na evropske metropole, u želji da se na taj način predstavi Beograd iz nekog drugog ugla.
„Lastin“ otvoreni autobus, tj. „Party bus“, saobraćaće svakog četvrtka, počevši od 01. avgusta 2013. godine, od 18 do 21 sat. Cilj je da se u letnjem periodu predstave najatraktivnije lokacije srpske prestonice i u večernjim satima, da se promovišu najbolja mesta za izlaske, po kojima je Beograd nadaleko poznat u regionu i svetu.
- „Party bus“ je namenjen onima koji su aktivni na društvenim mrežama i koji će isključivo na taj način moći da apliciraju za besplatnu vožnju. Svima ostalima je na raspolaganju „Lastina“ noćna linija za razgledanje grada otvorenim autobusom, koja će saobraćati od 1. avgusta 2013. godine, i to četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, i koja će sa turističkog stajališta kretati u 20 sati, po ceni od 300 dinara za decu i 500 za odrasle, rekla je Ana Petrović, PR menadžer SP „Lasta“.
Broj mesta u „Party busu“ je ograničen, a svi zainteresovani da se besplatno provozaju ovim autobusom mogu to da učine na Facebook stranici portala „Nightlife Belgrade“ i turističke agencije „Lasta“, gde mogu pronaći sve potrebne informacije.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno