Svaštarija
16.07.2013.

Počelo “Somborsko leto”

Počelo “Somborsko leto”
Počela je tradicionalna manifestacija "Somborsko leto" u Somboru i trajaće sve do 21.jula, a odvijaće se na tri lokacije u gradu.
Tokom nedelju dana programa čuveni "Kabare" će sigurno biti prepun ljubitelja dobrog zvuka. Za svakog po nešto je moto ovogodišnjeg festivala. Za ljubitelje dobre svirke, Somborci i gosti će uživati u poznatim muzičkim bendovima, kao što su "Best Bit" (muzika Bitlsa), "Zemlja gruva" (gruv i fanki zvuk), "Zbogom Brus Li" (kombinacija panka i tamburice), TL (evergrin). Za ljubitelje hip-hop zvuka, u sredu će nastupiti čuveni beogradski reper Marčelo sa bendom "Iskaz".
Za najmlađe sugrađane na Glavnoj ulici biće organizovan "Dečji festival". Biće tu i kreativnih radionica, sportskih dešavanja, dečijih žurki. Solisti "Šarenih vokala" će upotpuniti muzički program, a razne plesove će klinci moći da nauče od profesionalnih igrača iz plesnog kluba "Ronda". Osim toga, u poslednja dva dana na Glavnoj ulici posetioci će moći da vide izložbu starih rukotvorina i predmeta u "Ulici starih zanata". Tradicionalni "Somborski kotlić" biće održan u subotu.
Dečji sajt

slika izvor:visitsombor.org

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno