Svaštarija
19.06.2013.

Nova mini letnja scena

BEOGRAD, 19. juna (Tanjug) - Zidić na platou Milana Mladenovića tokom leta će svakog petka od 20 do 21 sati biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od "najnovijih muzičkih pojava u Srbiji".
"Mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvodjače. Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje", najavio je DOB.
Plato ispred Doma omladine zove se po frontmenu grupe "Ekatarina Velika", muzičaru koji predstavlja jednu od najznačajnijih figura u srpskoj popularnoj muzici, osobi koja je umećem, integritetom i stavom inspirisala mladje generacije.
"Neki od najvećih uspeha njegove grupe vezani su upravo za Dom omladine Beograda. Nema ničeg logičnijeg, nego da se baš sa ove lokacije nova energija i muzika usmere pravo u centar grada", stoji u najavi DOB-a.
Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima.
"Pozivamo djake i studente koji raspust provode u Beogradu, ali i ostale naše sugradjane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje i uzbudljiv početak vikenda. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje", poručili su roganizatori.
U subotu, 22. juna nastupiće grupa "Radioaktiv".

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno