Svaštarija
13.06.2014.

U trendu su jednostavna venčanja

Sve manje parova želi kičasta i pompezna venčanja. Počinje se više pažnje obraćati na muziku, zdravu ishranu, enterijer, ukrase, intimu… Pogledajte trendi ideje za venčanje iz snova.

Bidermajeri

Iz mode lagano izlaze klasični bidermajeri, a mesto se ustupa prirodnom cveću ili kuglama od cveća. Mlade žele da njihovi buketi izgledaju kao da su tek ubrani, što unosi novu dozu romantike, a kugle su sve poželjnije, jer izgledaju kao male torbe.

Voćni šejk umesto alkohola

Sve više mladih parova odlučuje se za bezalkoholnu zabavu, sa voćnim šejkovima ili biljnim napicima.

Crno-bele fotografije

Crno-bele i retro fotografije su ponovo in. Možete, čak, od fotografa tražiti da vam napravi vaš mali venčani foto-album inspirisan starim filmovima.

Bez kiča

Previše ružičaste, tila, trakica, balona ispadaju iz igre. Traži se dekoracija sa ukusom, minimalizam, inspiracija u prirodi, male, ali korisne ideje.

Retro stil

U modi su retro i romantične bele haljine. Muškarci vole da odelu dodaju prsluče, šešir ili tregere.

Kraće liste

Intimnija venčanja sa najužom rodbinom i prijateljima su uvek najbolji izbor.

Sveže povrće i voće

Gomila voća i povrća je nezaobilazan detalj na slavljeničkoj trpezi. Neizostavni su i lagani kanapei, salate u svim mogućim varijantama. Masno pečenje i jaka hrana polako ali sigurno odlaze u zaborav. U ovom delu svadbe na scenu stupa neko kome se veruje, ko ne osvaja niskom cenom, već visokim kvalitetom, a takva je sigurno Nanina kućica. Ketering koji svaku želju pretvara u stvarnost. Na Vašoj trpezi udogovoreno vreme stižu topli, ukusni zalogaji. Vaše je samo da im ukažete poverenje.
Nanina kućica  priprema, poslužuje i isporučuje hranu za sve Vaše događaje. Po Naninim receptima sa puno pažnje i ljubavi spremaju se najukusnije đakonije. Veliki izbor kvalitetnih domaćih torti, kolača, slaniša i salata. Samo za posetioce www.decjisajt.rs, popust od 10% na ponudu koju možete pogledati OVDE. 
Za sve informacije i konsultacije telefon 2422-777

foto: studiomusmula.blogspot.com, natabanu.com,chicagoillinoisweddingphotography.com, weddingbells.ca, anonsas.it
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno