Dojenje
21.02.2017.

Predivna atmosfera na rođendanskoj radionici!

Proslavili smo svi zajedno godinu dana organizovanja besplatnih radionica za trudnice. Neverovatna energija, fenomalne trudnice, njih tri već iskusne mame koje su želele dodatno da se edukuju o uspešnom dojenju i podele sa ostalim učesnicama svoja iskustva. Sa svima njima zajedno i draga gošća Bojana Barović, mama šestomesečne Leone, koja je odvojila svoje vreme da podrži sve buduće mame na njihovom putu uspešnog dojenja.

Projekat "Naše dete" otvorilo je radionicu fenomenalnom ponudom za sve trudnice. Sve buduće mame koje ugovore stipendijsko osiguranje deteta dobijaju gratis prvu premiju u ugovorenom iznosu, izjavila je direktorka prodaje Dunav osiguranja Nikoleta Šubert. Divan poklon za sve koji razmišljaju o obezbeđivanju sigurne budućnosti mališana.

Dormikind, Immunokind, Gastrokind, Dentokind, Colikind i Kindinorm homeopatski proizvodi Mama Nature odavno su poznati na našem tržištu a iskusne mame ih uveliko primenjuju i hvale. Tako je Marija Krivačić, predstavnik Alpen Pharme mogla sa mamama opušteno da razgovara o njihovoj primeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tereza prosto ne može da stgne da odgovori na mnogobrojna pitanja učesnica, koje su iz namere da obezbede svojoj deci najbolji mogući početak, i došle da se edukuju, pripreme za najlepši period druženja sa bebama.

Našu radionicu je svojim iskustvom i velikom željom da se stvari u Srbiji pokrenu kada je dojenje u pitanju, oplemenila Bojana Barović. Glas ove mlade, poznate mame privlači pažnju javnosti i verujemo da svojim angažmanom može zajedno sa svima nama da doprinese buđenje svesti o važnosti dojenja, kao i o nesmetanom dojenju na javnom mestu. Napravili smo poređenje porođaja i načina ophođenja medicinskog osoblja prema porodilji u USA i kod nas i svi zajedno podržali zahtevanje mama da već u porodilištu insistiraju isključivo na dojenju beba, bez dohrana, ukoliko za to ne postoje medicinski razlozi.
Za sve one koji razmišljaju o ostavljanju matičnih ćelija tu je dr Aleksandar Antović, predstavnik Bio save-a u Srbiji. Nemačka banka matičnih ćelija Vita 34 čuvanje matičnih ćelija smatra "Zalogom za budućnost", a usled pet godina poslovanj au Srbiji do kraja februara svim trudnicama omogućili su popust.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Naš prijatelj radionice je i Andriva, američki brend kompresione odeće za brigu o trudnicama nakon porođaja. Nina Nikolajević najavila je i pokretanje domaće proizvodnje steznika od provereno najboljih materijala i samim tim povoljnijoj ponudi na srpskom tržištu. Pored steznika trudnice se odlučuju i za grudnjake pogodne za dojenje.

Naše druženje uvek oplemeni Branka Ćopić predstavnik Human Design-a za Srbiju.
Sve trudnice dobile su poklone organizaora i sponzora, poput vaučera za organizovanje proslava u igraonici "Kod zidića", vaučere Human Design-a, kao i popust za kupovinu bebi opreme na www.decjisajt.rs
U susret novoj, još uspešnijoj godini besplatnih radionica pozivamo sve trudnice iz Beograda da se prijave za sledeću radionicu "Kako do uspešnog dojenja?" putem email adrese info@decjisajt.rs ili u Inbox  naše FB stranice. Ista se održava 28.marta "Kod zidića"

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno