Dojenje
26.05.2016.

Završena i majska radionica za trudnice

Još jedno divno druženje "Kod zidića" završeno u predivnoj atmosferi. Odabrana ekipa koju podržava Folic Plus u nameri da se što više budućih mama pripremi za uspešno dojenje i ovaj put uživala je u druženju. 

Svaki put je drugačije, uvek po neko novo pitanje. Svaka trudnica ponela je svoj omiljeni jastuk, jer mi kod Nede ponekad sedimo, ponekad legnemo, uglavnom smo opuštene. Dok priča o značaju folne kiseline Tereza uglavnom stoji, objašnjava šta izdvaja Folic Plus od ostalih sličnih preparata, zašto i pre nego planiramo trudnoću treba da počnemo da ga koristimo.
I tu su brojna pitanja ali i razmenjivanje iskustava medju trudnicama. A kad počne predavanje o dojenju, lutka koja je teža od po koje bebe, prava je atrakcija. 
Tereza demonstrira, objašnjava. Pomenemo svaki put po neku majku, svekrvu, budućeg tatu.
Šta kažu u komšiliku, ko nas sve može posavetovati, kome da se priklonimo. Pa onda, krene priča kako da znamo da imamo dovoljno mleka, koje boje treba da bude. Ređaju se slajdovi, smenjuju se trudnice svakog meseca. Za jun već počela prijava. Naši prijatelji iz Mei Lab-a, i njihova kozmetika Baby skin za nežnu bebinu kožu svakog meseca obraduju trudnice vrednim poklonima. I mi ostali se pridružimo, vaučerima za proslavu rođendana i kupovinu bebi opreme.
Najlepše od svega, buduće mame odlaze zadovoljne, nose dragoceno znanje koje će za koji dan moći i da primene.

Nama je srce puno, osmeh ne silazi sa lica i već zakazujemo novo druženje za jun mesec. Preko leta ćemo odmarati, pa zato ukoliko Vam se bliži termin porođaja ili poznajete trudnicu kojoj bi ovakvo druženje moglo biti dragoceno, recite joj neka se prijavi na INFO@DECJISAJT.RS. Broj mesta je ograničen, a radionica će biti u nedelji između 20 i 25 juna.
FolicPlus® obezbeđuje aktivni oblik folata, odmah na raspolaganju za biološku akciju

·  Ima 7 x veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu.
·  Brojne prekliničke i kliničke studije dokazale su njegov bezbednosni profil
·  FolicPlus® je proizveden je u skladu sa GMP standardima (garantuje kvalitet)
·  FolicPlus® je proizvod bez glutena
·  U kapsuli biljnog porekla

Vidimo se!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno