Zdrava ishrana
26.07.2023.

Kako vi birate da hranite svoju bebu?

Uživanje u lepoj i ukusnoj hrani je ono čemu većina ljudi teži. O hrani se svakodnevno mnogo priča.Dok jedni razmenjuju recepte, drugi na poznatim društvenim mrežama istražuju kako se šta priprema. Jedno je sigurno, mnogi su spremni da eksperimentišu nebi li svaki naredni obrok bio ukusniji.
Dok prehrambena industrija upravo insistira na dobrom ukusu, u domaćinstvima se, pre svega ide na kartu zdravlja, samostalnoj pripremi hrane i unosu neophodnih vitamina i minerala  i drugih nutritivnih vrednosti značajnih za zdrav organizam. 

Dojenje je prva faza zdrave ishrane svakog pojedinca


Ono je gotovo svima dostupno. Za mamu konforno, za bebu idealno, humano mleko je sve ono što je bebi neophodno u prvih šest meseci njenog života. Uglavnom su mama i beba zajedno te obroci ne predstavljaju mami nikakav napor. No, ako su mama i beba, iz bilo kog razloga razdvojene, beba ne mora biti uskraćena za majčino mleko. Postoji čitava linija pomagala koja majčino mleko čini uvek dostupnim. Jedno od njih su pumpice za dojenje.

Kad se kaže pumpica za dojenje, misli se na Avent


Nije jedini, ali je najpopularniji brend pumpica za dojenje. Pravi su spas majkama u mnogim situacijama, na početku laktacije, kod ishrane blizanaca(trojki) i u situacijama kada umesto mame neko drugi treba bebu da nahrani. Manuelna ili električna, svejedno je, obe imaju istu svrhu.  
A pored pumpice, tu su i kese i posude za skladištenje mleka, koje se čuva u frižideru ili hladnjaku.
Za mame, tu su i kreme i tuferi za grudi , kao i brojni drugi Aventovi proizvodi za podršku dojenju, koji mamama omogućuju dodatni konfor.

Domaće kašice su i ukusne i zdrave


Spremiti zdrav, nutritivno zadovoljavajući obrok cilj je svake majke, posebno one, koja detetu uvodi čvrstu hranu. Traže se najkvalitetniji proizvodi, neprskano voće i povrće ili bar ono od proverenih dobavljača, kako bi obrok bio što zdraviji.  Takve namirnice čuvaju se i u zamrzivaču, a da bi se brzo i lako iskoristile, Avent blender 4 u 1 je rešenje za svaku porodicu. 
Iskusne mame znaju koliko im Aventova podrška znači, zato ga rado preporučuju. 
 

Foto:kidsland.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kuhinje i pribor TS-230-CR
Guralica TS-230 crvena
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kuhinje i pribor TS-230-PL
Guralica TS-230 Svetlo Plava
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.000,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno