Porodični odnosi
14.04.2014.

Proslava godišnjice braka

Neka drugi kuvaju, vi samo uživajte!
Jeste li znali da svaka godišnjica braka ima neki naziv. Prva je papirna, druga pamučna, treća kožna. Potom prelazimo na cvetnu, drvenu i gvozdenu. Niz se nastavlja, sve do dijamantske:
Sedma – bakarna
Osma – bronzana
Deveta – zemljana
Deseta – aluminijumska
Jedanaesta – čelična
Dvanaesta – svilena
Trinaesta – čipkana
Četrnaesta – od slonovače
Petnaesta – kristalna
Dvadeseta – porcelanska
Dvadeset peta – srebrna
Trideseta – biserna
Četrdeseta – rubinska
Pedeseta – zlatna
Šezdeseta – briljantska
Sedamdeset peta – dijamantska
I dok vi uživate u biserima svoje ljubavi, potrebno je i organizovati odgovarajuću proslavu za godišnjicu braka. Ta proslava može biti u krugu porodice i prijatelja, uz veliko slavlje i gozbu, a može biti i intimna, samo vas dvoje i romantika. Mnogi će se složiti da je takva proslava najromantičnija.
Mi Vam predlažemo da te večeri naručite hranu iz Nanine kućice! Taj dan je samo vaš, pa ga provedite sa voljenim osobama i zajedno proslavite ljubav! Neka drugi misle o hrani. Sastavite svoj ljubavni meni i uživajte!
Nanina kućica  priprema, poslužuje i isporučuje hranu za sve Vaše događaje. Po Naninim receptima sa puno pažnje i ljubavi spremaju se najukusnije đakonije. Veliki izbor kvalitetnih domaćih torti, kolača, slaniša i salata. Samo za posetioce www.decjisajt.rs, popust od 10% na ponudu koju možete pogledati OVDE. 
Za sve informacije i konsultacije telefon 011/630-6300

slika:www.graphics99.com
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

27.
Oct
2023
Porodični odnosi
31.
May
2023
Porodični odnosi