Festival dojenja
12.04.2024.

Aventov Njam njam festival edukovao blizu 500 mama iz cele Srbije

Po prvi put uživo u Dečijem kulturnom centru u Beogradu, i standardno online putem Dečjisajt YouTube kanala. Po prvi put organizovan i Njam - njam panel sa savetnicom za ishranu, nutricionistom i logopedom. 
Po četvrnaesti put bilo nam je prelepo, nekim novim trudnicama i mamama i edukativno i zabavno.

Podelili smo puno poklona naših sponzora svim učesnicama koje su uživo pratile program. A nije im bilo lako da pet sati hvataju beleške, razgovaraju sa panelistima i ne propuste odgovore na brojna pitanja. 

Znamo da su mnoge mame i trudnice radno aktivne i pune dnevnih obaveza, pa smo, kao što smo i obećali prilikom prijave, nakon završetka programa snimak celokupne edukacije učinili dostupnim putem Dečjisajt Youtube kanala naredna 24 sata. Sada znamo da smo i onima što su imale zakazan pregled ili ih je nešto drugo sprečilo da dođu ili onlajn odgledaju u realnom vremenu program, omogućili da ne propuste edukaciju. 

Ako je suditi po onim roditeljima, koji su uživo prisustvovali u DKC-u, sve je bilo baš kako i treba. Malo šale, mnogo edukacije, pomalo zabave i najviše poklona. Čak i međusobno darivanje trudnica i to auto sedišta koje je omogućila Agencija za bezbednost saobraćaja, u okviru edukacije o njihovoj pravilnoj upotrebi.

Stav organizatora je da mama koja nosi blizance na poklon dobije i Aventovu pumpicu za dojenje, koje trima trudnicama u okviru “Kviza znjanja” daruje generalni sponzor. 
Za sve oblasti obuhvaćene programom predviđena su pitanja, a odgovori su uvek tačni jer naše učesnice festivala su dobri đaci željni znanja i druženja. Zato su dobile i Rosa majice za dojenje, Waya probiotic kapi, Dentokid kalendare nicanja zubića, Bambo pelene, Coki loki tekstilne uloške, Zepter suplemente, portiklice portala “Moj prvi zalogaj”,  Stokke kengur za bebe, kao i popust na logopedske usluge Logo Spektre

Ono što je najvažnije, zahvaljujući svim sponzorima, telefonskom savetovalištu Halo beba i Domu zdravlja Voždovac i ovaj put smo uspeli da edukujemo za pravilno dojenje i pripremu zdravih obroka za mališane sve zainteresovane mame i ponekog tatu. Ujedno, neke bake su obnovile gradivo i sigurno saznale nešto novo što će im pomoći u odgajanju unuka. Najvažnije od svega, uspeli smo da ulijemo snagu svim učesnicama da u predstojećem životnom periodu budu i uspešne dojilje i mame koje pripremaju najzdravije obroke. Njih petstotina je to i zaslužilo.

Dečjisajt kao organizator koristi priliku da se zahvali svim sponzorima koji su omogućili realizaciju ove besplatne edukacije roditelja i najavljuje neko novo druženje u predstojećem periodu, o kome će svi zainteresovani biti obavešteni na vreme.

Foto:decjisajt.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Interesovanja 70715lic
Mandala jednorog pastuv  70715
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.920,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ranac na točkiće  sivi 77/2214
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD
6.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Muzičke 11/70917
Muzički tepih - Na farmi 11/70917
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Canpol Babies elektricna pumpica za izmazanje - Take&Go
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.400,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno