Dojenje
08.11.2017.

Pripremite se za dojenje!

Nakon drugog Avent festivala dojenja, koji je posetilo više od 220 budućih mama, Dečji sajt organizuje još jednu, 17. besplatnu radionicu za podršku dojenju. Tročasovno druženje zakazujemo na Vračaru u igraonici "Kod zidića" 14. novembra od 11 do 14h.

Tereza Kiš Miljković, vršnjačka savetnica za dojenje, ima odgovore na sva vaša pitanja, pa će vam pomoći da otkrijete šta je istina, a šta su zablude o dojenju. Od nje ćete naučiti koje je boje zdravo majčino mleko, da li dojenje ima alternativu, kako se uspostavlja laktacija, šta treba da jedete i koliko vam je tečnosti potrebno.
Osim Tereze, na radionici vas očekuju i naši prijatelji iz kompanije MCG koji će vam objasniti zašto mnoge mame ne mogu da zamisle uspešno dojenje bez AVentove pumpice, ali i kako da sprečite pojavu ragada.

O dostignućima savremene medicine i lečenju matičnim ćelijama govoriće dr Aleksandar Antović iz kompanije Bio Save, o značaju štednje kroz stipendijsko osiguranje i projektu "Naše dete" upoznaće vas Nikoleta Šubert iz "Dunav osiguranja", dok će vas Marija Krivačić iz kompanije Alpen Pharma utešiti informacijama o homeopatskim lekovima koji će vam pomoći da se izborite sa bolnim nicanjem zuba i grčevima kod vaše bebe. Po prvi put sa nama će se družiti ekipa portala Žena.rs i novog magazina "Blic žena dete"

Verujemo da to ne želite da propustite i zato se obavezno prijavite jer je broj mesta ograničen. Jednostavno je... Samo kliknite  OVDE. Vidimo se "Kod zidića", Kursulina 16a na Vračaru u utorak 14. novembra od 11 do 14h.
 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno