Dojenje
30.11.2016.

Novembarska radionica za trudnice oduševila sve učesnike!

Malo je reći da smo izašli juče presrećni sa novembarske radionice za trudnice. Malo je reći i da se sve trudnice učesnice zahvaljuju što postoji ovakav vid druženja i edukacije u Beogradu. Nije dovoljno ni ako pomenemo da ih je bilo 40ak, i da su u svakom trenutku imale po neko pitanje za naše partere koji su došli ne samo da ih podrže na putu prirodne ishrane mališana, već i da ih informišu, otklone zablude, a iznesu činjenice, o uslugama i proizvodima koje zastupaju.

Odgovorne, došle su tačno na vreme, i oduševile se igraonicom "Kod zidića" koju je vlasnica Neda skockala taj dan posebno za njih. Onaj ko ima trudnicu u svom okruženju zna koliko je bitno da postoje odlični uslovi za njih, da sve bude čisto,da postoji poseban kutak u kome možete da se opustite, družite, popijete kafu a da nemate utisak da ste u igraonici. Inače, igraonica poseduje tri nivoa, onaj najniži, i estetski najlepši, za svačiju dušu uradile su njih dve, vlasnice, po obrazovanju arhitekte. Tu ste u centru, na Vračaru, a opet ni traga gužve, kako svima prija.
Radionicu je otvorila Marija Krivačić iz Alpen phrame, ovaj put o načinu kako sigurno trudnice mogu da se zaštite u vreme virusa i prehlada. Opuštena predstavnica homeopatskih lekova Mama natura, opuštene naše trudnice. Ponele su po svoje omiljeno jastuče i udobno se smestile, postavljale brojna pitanja, interesovalle se, hvatale beleške.
Već treću radionicu za redom sa nama je i Nikoleta Šubert, predstavnik Dunav osiguranja koja je projektom "Naše dete" ukazala na mogućnosti koje se roditeljima i mališanima nude. Ceo intervju sa direkorkom prodaje Dunav osiguranja pogledajte OVDE.
Ono što svaku mamu muči, nakon porođaja i pokretanja mleka svakako su grčevi. Zato nam je drago što nam je Dr Simonida Mitić iz kompanije New Med ukazala na način tretiranja istih i istakla fenomenalan Colief preparat koji ublažava tegobe mališanima.

Naša Tereza svaki put nešto novo ubaci u svoju prezentaciju. Posmatra trudnice, postavlja i ona njima i one njoj pitanja. Tereza mnogo zna o dojenju i načinu na koji svaka od nas može uspešno da se izbori sa početničkim mukama. Njena rečenica kojom pozdravlja mame na kraju radionice je "Dojenje je rudarski posao, ali najlepši, onaj koji Vam donosi najveću radost".
Svaku njenu reč upijamo svi, nju ne možete pokolebati, ne postoji pitanje na koje nema odgovor.
Raduje nas prisustvo Nine Nikolajević iz Andrive. Kompresiona odeća, pre svega steznici i grudnjaci visokog kvaliteta su proizvodi za koje se učesnice najviše interesuju. Nina nas oduševljava jer uvek napomene da je ponosna na proizvode koje zastupa jer su najbolji na tržištu, svi lekari ih preporučuju, a korisnici obožavaju.

Po prvi put pričali smo na radionici o matičnim ćelijama, koje nas svakodnevno oduševljavaju sa svojim medicinskim dostignućima. Ponosan je Dr Aleksandar Antović, predstavnik nemačke banke matićnih ćelija Bio Save što su dve trudnice sa radionice već potpisale ugovore baš sa njihovom kućom, ističući drugima da su oni najbolji izbor koji Srbija nudi. Doktor nas je edukovao, sve nas zaintrigirao i ukazano nam na mogućnosti matičnih ćelija, ne samo u slučaju najtežih bolesti, već i pomoći u svakodnevnom životu sportista, starijih ljudi. "Zalog za budućnost!"

Od momenta kada mi žene ostanemo u drugom stanju u glavi nam se "vrzmaju" različite mogućnosti koje osećamo da treba da ponudimo svojim naslednicima jer već od tog čina spoznaje da ćemo postati majke razmišljamo o njihovoj sigurnoj budućnosti, najboljoj hrani, bezbolnom odrastanju,i zato su svi naši parteri, zajedno sa Vršnjačkom savetnicom za dojenje Terezom Kiš Miljković, naši dragoceni prijatelji kojima verujemo.
Drage buduće mame, učesnice radionice, hvala što ste istu posetile, što ste nam dali podršku u daljim aktivnostima i što ste nesebično donirale novac Humanitarnom fondu "Podrži život" i na ovaj način omogućile da se lanac dobrog činjena nastavi. Mi vama besplatnu radionicu zahvaljujući našim sponzorima, a svi zajedno sa vama i donaciju za decu, za koju Fondacija prikuplja novac za lečenje.
I  da se vratim na početak ovog teksta: "Dojenje je rudarski posao, ali najlepši, onaj koji Vam donosi najveću radost".
Kao majka sa takvim iskustvom, to mogu i da podržim.

Naredna radionica biće već 22.decembra. Sve zainteresovane trudnice se mogu prijaviti putem emaila:info@decjisajt.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno