Dojenje
26.02.2016.

Neverovatan uspeh radionice u organizaciji Dečjeg sajta

U prelepom kutku igraonice “Kod zidića” održana je prva besplatna radionica za trudnice, pod nazivom “Kako do uspešnog dojenja?”. Vršnjačka savetnica za dojenje, Tereza Miljković podržala je blizu 40 trudnica na njihovom putu roditeljstva. Interaktivno druženje trajalo je više od tri sata, i buduće mame su bile u prilici da reše mnoge nedoumice i dobiju brojne savete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dečji sajt je prvi put organizovao ovakav događaj, u želji da mame odaberu najkvaliteniju i najzdraviju hranu za svoje naslednike. 

“ Ideja da organizujemo ovakav tip radionica potekao je iz želje da pomognemo mamama na njihovom putu roditeljstva. Lično sam prilikom rođenja prvog deteta imala veliki problem sa dojenjem, i znam koliko taj period može biti težak za majku. Kako već godinu dana u okviru magazina sarađujemo sa Terezom, odlučili smo da tu priču sa online prebacimo offline. Brzo smo dogovorili saradnju, jer firma Proton system je prepoznala svoju društvenu odgovornost u ovakvoj radionici i njihov preparat Folic plus se pokazao kao idelano rešenje za mame u trudnoći, s obzirom da sadrže aktivni folat najnovije generacije. Igraonica “ Kod zidića “ je odmah širom otvorila svoja vrata i rado nas sve u svom prostoru ugostila. Ujedno, nismo želeli da radionica prođe bez kvalitetne kozmetike, bez aluminijuma i veštačkih boja, i kompanija Mei Lab sa svojom Baby skin kolekcijom je upotpunila naše druženje. Zaista je bitno da na ovakvom putu imate iskrene partnere, jer naš krajnji cilj je zadovoljstvo mama. Naš sajt svojim sadržajem neguje zdravlje dece, obrađuje teme alternativne medicine, trudi se da ponudi recepte za zdravu užinu I ishrane uopšte. Taj put nije lak, ali ovakav uspeh radionice je nama znak da smo na dobrom putu, a svim učesnicima koji su omogućili realizaciju iste, dokaz da radimo dobru stvar. Želim da napomenem da su kokteli bili napravljeni od 100% ceđenog soka od jabuke firme Zdravo product-a, a da su mame dobile vaučere od vrednosti od 20.000rsd za  proslavu rođendana ili krštenja mališana od igraonce “Kod zidića”, vaučer sa popustom za kupovinu bebi opreme na www.decjisajt.rs, kao I uzorke baby skin kolekcije. “izjavila je Aleksandra Bogdanović, direktorka Dečjeg sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon predavanja o dojenju, učesnike je svojom harizmom oduševila Branka Ćopić, predstavnica Human design Serbia.  Na zanimljiv način nas je podsetila koliko je bitno  poštovanje ličnosti, negovanje jedinstvenog deteta kome roditelj” treba da da krila” i poštovanje različitosti. Human design je formula, savet, vodilja kako da uživamo u roditeljstvu i svojoj deci i donosimo odluke vezane za njih kroz njih same, a ne na osnovu naših želja.  Dečji sajt će u okviru serijala “Izuzetna ličnost” kroz realan primer upoznati čitaoce sa Brankom Ćopić i Human design-om, koji zastupa u Srbiji.
Po završetku radionice, trudnice su izjavile da su ovakve radionice veoma značajne za njih i da će ih i drugima preporučiti.

Pogledajte deo atmosfere sa radionice OVDE.
Dečji sajt je najavio i radionice zdrave ishrane mališana, koje planira u narednom periodu da održava.
Sledeća radionica “ Podrška dojenju” predviđena je za 24.mart u 11h.
Sve zainteresovane učesnice već sada mogu da se prijave putem emaila info@decjisajt.rs ili FB stranice DečjiSajt.

Ostavi komentar

Ostali komentari

  • Irena Marković
    Irena Marković

    Hvala organizatorima i Terezi na divnom druženju. Volela bih da u budućnosti bude više ovakvih radionica,na zadovoljstvo svih nas. Bilo bi zaista divno kada bi to ušlo u neki ustaljeni model prakse,pa da se radionice održavaju na mesečnom nivou recimo. Hvala!

    26.02.2016. 20:53

Preporučeno