Na odmoru
28.03.2017.

Provedite praznike i odmor na Zlatiboru u Odmaralištu „Dunav“

Svi koji požele da uskršnje praznike i vrele letnje dane na jednoj od najlepših srpskih planina Zlatiboru provedu po nižoj ceni mogu to da učine u Odmaralištu „Dunav“ na Zlatiboru.

Za uskršnje praznike Odmaralište je pripremilo popuste za sve one koji se odluče za malo duži odmor, tačnije za boravak od minimum četiri noćenja dobijaju 15 odsto na pansionske cene.

Besplatno za decu do sedam godina

Ono što će posebno obradovati mnoge roditelje, deca uzrasta do sedam godina ne plaćaju smeštaj u pratnji roditelja, a za decu od sedam do 12 godina dnevno plaća se 1.445 dinara, na bazi polupansiona.

Za dane vikenda počev već od poslednjeg vikenda u martu pa sve do kraja aprila, izuzev perioda prolećnog raspusta (uskršnji praznici), Odmaralište „Dunav“ na Zlatiboru ponudilo je vikend boravak koji plaćaju samo roditelji, i to sa popustom od 20 odsto u odnosu na standardnu cenu, dok deca do 12. godine plaćaju samo boravišne takse. Na primer, ukoliko se porodica odluči da vikend provede smeštena u trokrevetnoj sobi, ukupna cena vikend paketa za uslugu polupansiona iznosi 10.880 dinara.

- U okviru cene gostima su na raspolaganju i usluge relaks centra, koje se ogledaju u korišćenju fitnes i spa centra, kao i igraonice za decu, zato budućim posetiocima toplo preporučujem da iskoriste ponudu - ističe Duško Kovačević, direktor Odmarališta.

U Odmaralištu „Dunav“ ove godine se, osim jeftinijeg boravka za Uskrs, može jeftinije letovati i uz ranu rezervaciju za leto sa 15 odsto popusta.

Gosti koji se pak odluče za sedmodnevni boravak u letnjim mesecima, objasnio je Kovačević, pored tih 15 odsto popusta mogu da ostvare i dodatnih 10 odsto koje dobijaju na dužinu boravka i samim tim ostvaruju popust od ukupno 25 odsto u letnjoj sezoni.

Pored rezervacije smeštaja u navedenom terminu, uslov za ostvarivanje popusta jeste avansna uplata od 50 odsto cene najkasnije do 26. maja. Cene se, zavisno od dužine boravka, kreću od 3.300 dinara dnevno za uslugu polupansiona za smeštaj u sobi pa naviše, u zavisnosti od izabrane smeštajne jedinice i meseca boravka. Deca uzrasta do sedam godina imaju gratis smeštaj i polupansion, dok se za stariju decu, od sedam do 12 godina, plaća 1.275 dinara dnevno.

U navedene cene ulaze i usluge relaks centra, gde celokupna porodica može uživati u velnes čarima.

Čist vazduh i netaknuta priroda

I za letnji period, Odmaralište „Dunav“ na Zlatiboru pripremilo je animacijski program za decu u dečjoj igraonici koji će, uz čist vazduh i boravak u prirodi, vašu decu okrepiti i pripremiti da dočekaju jesenje i zimske dane u dobrom zdravlju i raspoloženju.

Zlatibor, po svemu trenutno, najaktuelnija i najatraktivnija planina u Srbiji, taj atribut je ponela zbog mnogo čega što je takvom promoviše u našoj zemlji, Evropi, pa i šire, što je primetno po raznovrsnosti jezika posetilaca koji se na Zlatiboru mogu čuti i videti.

Blaga, sunčana, leta, blage sunčane zime, prelepa proleća i topla jesen, razlog su turističkim posetama tokom cele godine.

Zlatibor je lekovita banja, rekreativni centar, skijalište, centar kulturnih dešavanja i okupljanja ljudi sa svih strana. Brojna izletišta, povezanost sa svim okolnim turističkim destinacijama, Drvengrad, Šarganska osmica, Višegrad, Tara, Drinska regata, Tornik, su više nego dovoljan razlog da se izabere boravak i odmor na ovoj veličanstvenoj planini.

Dodatne informacije o Odmaralištu Dunav možete povledati na OVDE

foto:dunav

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno