Na odmoru
24.01.2017.

Ovo su najbolja evropska skijališta

U ovih pet evropskih skijališta u ovo doba godine sneg je zagarantovan, što znači da ćete moći da skijate i uživate u zimskim sportovima do mile volje! Tu je i zabava za decu.

Evo koje su to najbolje evropske destinacije za zimovanje ove godine:

MAYRHOFEN, AUSTRIJA
Hintertux je najviši vrh i jedna od najstrmijih planina alpskog ledenjaka. Nadmorska visina od 3520 m, uz 86 km uređenih skijaških staza ostaviće bez daha sve ljubitelje zimskih sportova. Mayrhofen sa svojom bogatom ponudom  restorana ije definitivno mesto koje može da bude vaš izbor.

LECH-ZURS, AUSTRIJA
Lech i Zurs su dva ekskluzivna sela koja pripadaju regiji Ski Arlberg.Oba dele isti ski-pas, i dobro su povezani. Lech-Zürs je odličan izbor mesta za početnike u skijanju,ali i sve one koji žele miran odmor.

SAAS-FEE, ŠVAJCARSKA
Biser Alpa je idealan za početnike i snoubordere. 

ZERMAT, ŠVAJCARSKA
Ovo je jedno od najpoznatijih svetskih skijališta

ST. MORITZ, ŠVAJCARSKA
Poznato je kao zimovalište za džet-set. St. Moritz je smešten uz švajcarsku granicu sa Italijom. Osim po luksuznim hotelima i zabavama, ovo mesto je poznato i kao prvo alpsko mesto koje poseduje golf igralištem. 

Spremate se na put? U dobrom društvu ili sami? Poslovno, turistički ili avanturistički? Egzotične plaže ili ski-staze?
Svaki momenat putovanja treba da predstavlja uživanje. Ne dozvolite da vam nepredviđene okolnosti pokvare dragocene trenutke.

Kompanija „Dunav osiguranje“ a.d.o, s tradicijom dugom preko 140 godina, prepoznaje sve vaše potrebe i misli na vas. Zaštitite svoje zdravlje, prtljag, mislite i na one koje možete nehotice da povredite. Čak i ako nastupe događaji koji vas mogu sprečiti da otputujete, imamo rešenje.

Paket putnog osiguranja ne može sprečiti da nastupe neprijatne okolnosti, ali svakako ublažava njihove posledice.

Vise o paketima putnog osiguranja možete pogledati OVDE. 

foto: Up-Free-pixabay-opt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno