Na odmoru
19.12.2014.

Posetite evropske gradove u toku praznika

 

U susret predstojećoj zimskoj sezoni, od 15. decembra, do  31. januara 2015. godine, „Dunav osiguranje“ odobravaće popuste prilikom zaključivanja polise putničkog zdravstvenog osiguranja, paketa putnog osiguranja, kao i na cene drugih usluga u bogatoj paleti ove kuće.

Na više od 600 prodajnih mesta Kompanije širom Srbije, prilikom zaključivanja individualnih, grupnih i porodičnih ugovora o putničkom zdravstvenom osiguranju, odobravaće se sledeći popusti:

- 10 odsto na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana, kao i
- 15 odsto na premiju osiguranja paketa putnog osiguranja ukoliko osiguranik zaključi samo osnovno pokriće, a 20 odsto popusta na premiju osiguranja pri ugovaranju jednog ili oba dopunska pokrića.
Pravna ili fizička lica koja sklope navedene polise ostvaruju i mogućnost da  uz popuste, ukoliko se polise  zaključuju na period od godinu dana, ugovore i sledeće vrste osiguranja:
- osiguranje građevinskih objekata (nastanjenih i nenastanjenih stanova i kuća) od opasnosti požara i nekih drugih opasnosti sa 10 odsto popusta na premiju osiguranja, kao i
- osiguranje stvari domaćinstva (od rizika požara i drugih opasnosti) sa 10 odsto popusta na premiju osiguranja.

Odobravanjem ovih popusta Kompanija „Dunav osiguranje“ izlazi u susret pojačanom interesovanju za pojedinim osiguravajućim uslugama tokom zimske sezone, pokazujući da slogan „Prijatelj ostaje prijatelj“ predstavlja postojanu devizu njenog dugogodišnjeg poslovanja.  

Detaljnije informacije o važećim popustima moguće je dobiti u svim  prodajnim mestima Kompanije, besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 386 286, ili na sajtu Kompanije www.dunav.com.

foto: dunav.com,stefan-schweihofer-stux-pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno