Na odmoru
19.12.2014.

Idemo na skijanje u Kranjsku Goru

Kranjska Gora leži na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije. Svojom okolinom pruža brojne mogućnosti za nezaboravan odmor tokom cele godine, a još uvek ostaje najprepoznatljivija po skijanju, takmičenjima i priredbama u zimskoj sezoni.

I ove godine će biti u centru svetskih sportskih događanja, jer će ugostiti već 54. kup Vitranc i skijaške skokove u Planici. Sportska događanja će tokom cele zime dopunjavati raznovrsni prateći program (od koncerta velikih zvezda zabavne muzike, večernjih zabava, raznovrsnih radionica za decu pod rukovodstvom naših animatora do romantičnih šetnji uz baklje ili oprobavanje sreće na automatima za igru).

U hotelima Hit holidays (Kompas, Špik i Alpina), Ramada Resort Kranjska Gora i Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora, koji su uglavnom locirani neposredno uz skijalište, za ovu zimu pripremili su cenovno povoljan pakete. Smeštajnu ponudu dopunjuje široki spektar wellness usluga. Čak četiri wellness centra su u sklopu hotela. Tako možete da zaplivate u nekom od bazena, zagrejete se nakon celodnevnog skijanja u nekoj od sauna ili se prepustite spretnim rukama maserki.

Tako će i skijaši naći nešto za sebe, kao i oni koji se ne predaju uživanjima na zavejanim padinama.

U Kranjskoj Gori možete da iz hotela stanete na skije i spustite se niz bele padine koje dopunjuje i snežni park za bordere i sankanje, koji omogućavaju spuštanje i u večernjim satima jer su osvetljeni. Ispod skijališta se prostire Snežna plaža na kojoj možete da se okrepite i ulovite tople zrake sunca.

U otkrivanje okoline možete da krenete i na skijama za trčanje po trkačkoj stazi dugoj više kilometara. Ona vodi čak u susednu Italiju u koju se mnogi gosti rado upućuju u kupovinu.

I ove sezone  su u hotelima HIT Alpinea pripremili seriju povoljnih aranžmana za porodice, koje žele da provedu odmor u pravoj zimskoj idili.

U Kranjskoj Gori se vodi računa i o najmlađim, nadobudnim skijašima. Možete i za njih da iznajmite opremu i još nešto: vaše dete će razumeti uputstva za prve korake na skijama pošto će se učitelji skijanja sa njim sporazumevati na njegovom jeziku.

Sve dodatne informacije možete saznati pozivom na broj +386 4 588 44 77; putem mejla na info@hitholidays-kg.si, kao i na zvaničnom sajtu OVDE

foto:hitholidays.si


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno