Na odmoru
02.07.2014.

Letnja škola joge na Hvaru

Idealna kombinacija blage mediteranske klime, bogato razuđene obale i bogatog kulturnog nasleđa, garancija su za zanimljiv, aktivan i opuštajući odmor. Povezanost mesta autobuskim i trajektnim linijama i taksi službama omogućiće Vam da za vreme boravka posetite i ostala mesta na Hvaru, te tako sebi priuštite nezaboravne izlete u vlastitom aranžmanu. Vrboska ima bogat noćni život, počev od klapskog pevanja na rivi, do uživanja u specijalitetima dalmatinskih konoba.

“Vidya Yoga” ove godine organizuje letnju školu joge na ostrvu Hvaru. Časovi joge biće organizovani u terminima od 19.-30.jula a druga grupa turista od 30.07.-09.08. takođe će imati imati pravo na letovanje po povlašćenim cenama. Časovi joge za ovu grupu biće organizovani ukoliko bude bilo 40 prijavljenih polaznika.

Turističko naselje ADRIATIC 2* udaljeno je 2 km od centra Vrboske, jednom od najlepših gradića tog ostrva, poznatog i kao Mala Venecija, zbog prekrasne duboke uvale spojene brojnim mostićima. Prelepa, osvetljena staza za šetnju, uz more, od centra Vrboske do turističkog naselja smeštenog na poluostrvu Glavice, okružena je borovom šumom i nalazi se na 50 m od mora. U blizini je autobuska stanica gde pristaju izletnički brodovi koji voze do ostrva Brača. Od trajektnog pristaništa u Starom Gradu udaljeno je 14 km, a od grada Hvara 30 km. Brod koji vozi za Jelsu pristaje na molu ispred naselja.

Sport i rekreacija: U neposrednoj blizini turističkog naselja nalaze se osvetljena igrališta za rukomet, badminton, košarku i mali fudbal. Na samoj obali uz more su stolovi za stoni tenis te igralište za mini golf. Našim gostima na raspolaganju su tereni za odbojku, odbojku na pesku i teniski tereni. U neposrednoj blizini postoji mogućnost iznajmljivanja dasaka za jedrenje i ostalih zabavnih sadržaja. Celo područje pogodno je i za biciklizam.

Restorani i barovi: Restoran nudi buffet doručak te izbor između tri menija za večeru. Bar sa predivnim pogledom na more nalazi se ispod samog restorana gde se možete opustiti uz bogati izbor toplih i hladnih napitaka ili rashladiti uz sladoled.
Nedaleko od naselja nalazi se restoran i bar koji je smešten na samoj plaži Soline.

Smene su od 19. do 30.7.2014. godine.

Više informacija potražite na sajtu www.carpediem-travel.rs.

Poštovani putnici,

zahvaljujemo na vremenu koje ste odvojili da se upoznate sa našim programima putovanja.
Carpe Diem Travel d.o.o. je privatna turistička agencija, mala, ali odabrana ekipa.

Misija   je da svojim gostima pružimo visok kvalitet usluge, nezaboravne doživljaje, upoznamo ih sa kulturno-istorijskim i zabavnim sadržajima kraja u koji putuju.

Sedište agencije je u TC City passage u Beogradu.
Tel.011-7700-245, 062-262-278
Rado Vam stojimo na usluzi i svako dobro želimo!

 

Specijalna letnja ponuda „Dunav osiguranja“
Od 5. juna pa do 15. septembra, „Dunav osiguranje“ nudi posebne uslove prodaje paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja.
Osiguranicima koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana odobrava se popust od 10 odsto na premiju.
Dodatne pogodnosti:
-   deset odsto popusta na cenu međunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta samo 1.800 dinara
-   petnaest odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu
-   petnaest odsto popusta na premiju osiguranja kuće ili stana i stvari u domaćinstvu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu.
  Kontakt centar Dunav osiguranja 0800-386-286.

Celokupan tekst o pogodnostima kompanije Dunav pogledajte OVDE

Tekst o Hvaru, njegovim lepotama i letnjoj ponudi pogledajte OVDE.

foto: StockSnap-pixabay, dunav osiguranje

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno