Blog
05.11.2015.

Proslavljamo naš treći Divan dan

Kao juče da je bilo. Jedan mali preduzetnik, online srpsko okruženje i jedna ideja, sa mnogo varijacija, predloga, detalja. Jedna neizvesnost, mnogo pitanja, mrak u tunelu. Pokretanje online prodavnice, a posle nekoliko meseci i magazina. Od jedne osobe, angažman dve u delu internet prodavnice, a onda i treće u magazinu.
U međuvremenu  jedna nagrada, u prvoj godina poslovanja, baš za tu ideju poslovanja. Par dana pred drugi rođendan još jedna nagrada “Cvet uspeha”. U medjuvremenu još jedan saradnik. Uvoz dečijeg brenda Kidorable i otvaranje prve maloprodaje u Ušće Shopping Centru.  Pridruživanje supružnika timu u cilju pravljenja porodične firme i još dvoje zaposlenih.  U borbi za opstanak od onog pojedinca sa sumnjivom idejom do tima koji vredno radi. Hvala Vam što i Vi slavite sa nama!

5 dana slavlja u internet prodavnici, 1 dan u prodavnici u Ušće Shopping centru!
Umesto da sa svojim partnerima na nekoj koktel zabavi proslavimo divan dan, odlučili smo zajednički da svim našim posetiocima na sajtu omogućimo popuste, čak do 25%. I to, pet dana, onih radnih u online prodavnici u periodu od 16-20.11.2015, a u maloprodaji,u Ušće Shopping centru jedan dan, ali vredan Čekamo Vas u subotu 14.11.2015 od 10 do 22h na II spratu. Tamo gde se vijore baloni, tu je naša zabava.
Vidimo se!

I za sve vas koji volite našu internet prodavnicu, mnogo iznenadjenja. Imate dovoljno vremena da organizujete svoju pametnu kupovinu, jer ćemo  sa svojim dragim partnerima sa sajta Serbica I Names sniziti cene svečane odeće, kaputa i jaknica. CTC Unit će omogućiti povoljniju kupovinu reflektora I rasvete, a Pulse svojih rančeva.
Uz sve to. Biće dana kada darujemo I popust na  gumene čizme, bebi opremu I igračke.
Pratite nas svakog dana kako bi ste mogli da pratite sniženja!

Rođendanska nagradna igra od 5.11.2015 do 20.11.2015.
I to nije sve.Svih pet dana dok traju popusti, organizujemo malu nagradnu igru.
Potrebno je da mališani naprave čestitke za naš rođendan, a mi ćemo tri najkreativnija rada nagraditi.
Nagrade:
1. Ranac Kidorable
2. Target pernica
3. Pletena kapa
Radove mališana možete slati do 20.11.2015. putem naše FB stranice, kao I emaila  info@decjisajt.rs

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno