Blog
15.11.2016.

Sportski rodjendani uz gimnastiku, trambolinu i akrobatiku!

sponzorisani tekst

Oni to rade drugačije. Možda zato jer su svakodnevno u sportskom fazonu, jer ono što su za nas „vratolomije“ za decu je uživancija, a za njih rutina. Oni su jedino mesto gde deca na rođendanu „na miru“ mogu da se iskaču, trče, dobro oznoje, a da se niko mnogo ne zasikira, jer oni su tim koji organizuje „sportski rođendan“.


Kada dođe vreme organizacije rođendana za mališane, obično jurimo najpoznatije igraonice u Beogradu, biramo šta ćemo svi obući da taj dan budemo posebno lepi, pa nam dodje krivo ako klinci se umažu, prosipaju sokić po najnovijoj haljini. Znam, neke devojčice jednostavno žele da budu princeze taj dan i za njih ova varijanta i nije. Ali, ako ste roditelj deteta koje voli da bude drugačije, kome je igra na prvom mestu, koga izvučena majica i smaknute pantalone baš i ne sikiraju, a pri tome, vole akciju, takmičenje, dokazivanje, imamo rođendansko rešenje za vas, sportski rođendan.

Ko je ta ekipa?

Verujem da ste, ukoliko živite u Beogradu, čuli za gimnastistički klub„Pobednik“. Imaju više lokacija u gradu, obično u osnovnim školama u okviru kojih mališani mogu da treniraju gimnastiku, sport koji im osigurava prava leđa i pravilan razvoj. Ono što možda niste znali da jedan ogroman deo hale broj 4. Beogradskog sajma takođe pripada ovom klubu. Najveća ponuda disciplina je upravo na ovoj lokaciji.

E baš na njoj osmišljena je proslava rodjendana u sportskom duhu. Dva i po sata druženja sa profesionalnim trenerima na poligonima, trambolina i ostalim woow spravama. Nema deteta koje će biti izdvojeno, koje se neće boriti da pruži svoj maksimum i oduševi prisutne. A roditelji? Ne bih im savetovala da nose najnovije kreacije, ali neka dobra trenerka i patike bi im omogućili da aktivno učestvuju. Ono što je dobra strana ovakvog rođendana, što Vam je na raspolagnju frižider, a Vi sami obezbeđujete hranu i piće. Na ovaj način poprilično novca možete da uštedite. Ukoliko želite da se ispričate sa prijateljima, obezbeđen je prostor sa  stolovima i stolicama u kojim možete da se opustite i uživate.
Naravno, potrebno je da obezbedite i zamensku garderobu, a nakon završetka rođendana i dosta vremena da saslušate utiske deteta. Sigurni smo da će se odlično provesti, i da ćete tražiti svoj termin za zakazivanje istog.

Gledano sa ugla roditelja koji je „letnjem“ detetu obezbedio jedan ovakav rođendan, ali na otvorenom, ovo vuče na tu sportsku piknik varijantu samo što u toku hladnih meseci imate siguran prostor, ogromnu površinu, profesore fizičkog vaspitanja na raspolaganju, pa je moj najiskreniji roditeljski savet  da se i vi zaigrate. Kad ste zadnji put bili na poligonu, ili možda vukli konopac, ili preskakali kozlić?
Ne baš tako skoro i ne toliko često. Evo Vam prilike. Samo, mislite o hrani i momentu kada je postvaljate da deca ne bi punih stomaka izvodila vratolomije.
Sigurna sam da će ovakvo slavlje ostaviti najjači utisak na celu porodicu, i na slavljenika čiji će se rođendan u vrtiću i školi prepričavati dugo, i na njegove drugare i sve roditelje koji će imati divan sportski dan.
O sportskom rođendanu pisaćemo još, jer naša ćerka Lenka, koja u klubu Pobednik trenira sportsku gimnastiku već je u martu zakazala termin za svoj 8.rođendan, a ja neću odoleti da podelim utiske sa vama.

Gledano sa ekonomske strane, niko ništa novo od garderobe ne mora da kupi za taj dan, piće ćemo imati po maloprodajnim cenama, a hrana je svakako domaća. Računam da ću uz odličnu zabavu za decu i svoje prijatelje i uštedeti,a već znam unapred  na koji sledeći projekat ću taj novac usmeriti.

I da ne zaboravim, neposredno uz halu 4. nalazi se slobodan parking, van dvorišta sajma, koji je na raspolaganju velikom broju vozila.
Dragi roditelji, mi smo svakog utorka i četvrtka u „Pobedniku“. Za sada, dok deca treniraju, mi aktivno radimo sat vremena, a naši prijatelji se ili šetaju pored Save ili voze rolere, a uskoro očekujemo i da sve nas roditelje gimnastički klub Pobednikorganizuje nekim dobrim treningom, npr. za tate da obezbedi jedan dobar trening akrobatike, a nas mame bi obradovao časom ritmičke gimnastike. Na taj način porodično spajamo lepo i korisno, baš ono na čemu svaka porodica treba da insistira.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno