Blog
14.04.2016.

Kidorable brend na Ušće Fashion Night-u

Svake godine trudimo se da uradimo nešto novo, na svim poljima, kako u okviru sajta i magazina, tako i  na štandu u Ušće shopping centru.
Krenuli smo ambiciozno u 2016-oj i sa besplatnim radionicama za trudnice, ia po porvi put učestvovali i na Fashion Night-u.
Tradicionalni događaj UŠĆE Fashion Night održan je u subotu, 9. aprila, od 17 do 20h. Ljubitelji mode i dobre zabave imali su priliku da uživaju u revijama najnovijih kolekcija mnogobrojnih svetskih brendova. UŠĆE Shopping Center po prvi put samostalno je organizovalo reviju koja je deo Beogradske nedelje mode.
Program je bio podeljen u segmente koji tematski prate različite modne trendove i potrebe kupaca, a poznati stilisti i atraktivni moderatori programa pokušali su da široj publici predstave trendove na jedan vrlo zanimljiv, ali i eudukativan način.
Kidorble kabanice, čizmice i kišobrani bilu su sastavni deo revije i privukli su veliku pažnju posetilaca i modnih stručnjaka, a mi vam prenosimo deo atmosfere.
Za sve one mališane koji prate modu i žele da budu drugačiji, naš štand na II spratu, pored Cineplexx-a preko cele godine omogućava  dostupnost USA brenda KIDORABLE .
Radno vreme od 10-22h svakog dana. Kontakt 063/580001

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno