Blog
31.05.2014.

Matursko veče, briga i ponos roditelja

Dragi roditelji,

znam da ste već svi odabrali sa svojom dečicom najlepše odevne kombinacije za čuveni veliki dan. Koliko god svi pričali da ne treba trošiti novac na skupe krpice, može li se tome odoleti?  I nas je neko oblačio, radovao se zajedno sa nama da imamo najlepše haljine, frizure. Nije to obično veče, već ono kada sa svojih 15 godina želite da budete najzgodnija devojka u razredu, najlepši frajer u školi. Svakog će dalje životni put da odvede na neku stranu, možda i drugi grad, jer zreli nezreli mališani moraju da odluče kojim putem će krenuti. I dok taj rastanak ne dođe, svi oni zajedno žele da proslave taj njima bitan dan. Pa oni do sledeće mature neće imati značajniji događaj, i imaju pravo da ga provedu na njima svojstven način. Uostalom, to je bitan dan i za nas roditelje. Mi se podjednako dičimo maturantom, njihovom srećom i zadovoljstvom.
E sad, na nama je da odlučimo koliko ćemo se "pružiti" i da li treba da trošimo puno novca.
To je već stvar izbora, dogovora sa detetom. Znam da vam prolaze slike vaše Male mature, pa one Velike. Divne su to uspomene i divno je što svako od nas se trudi da ispuni želje svojoj deci. Oni su to zaslužili.
A vi, vi ćete se već snaći da realizujete nemoguće misije i ja vam na tome čestitam od srca. I držim vam palčeve za polaganje maturskog i upisivanje u željenu školu.

Aleksandra

 

slika:stylegerms.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno