Moj dom
29.09.2021.

Novogodišnje jelke mogu izazvati radost celog komšiluka

Ako živite u zgradi, pogotovo višespratnici, razmišljajte da ove godine nabavite jednu novogodišnju jelku, ostavite je u hol zgrade i stavite natpis”Okiti me!” Ova jeftina dekoracija usrećiće sve stanare, koji će se potruditi da zakače po koji ukras kad god su u prilici. Svaki put kada uđu u zgradu, novogodišnja jelka će im izazvati osmeh na licu, pogotovo deci koja će se truditi da naprave originalne ukrase.

Novogodišnja jelka u zgradi izaziva osećaj pripadnosti svih stanara


Bilo da rentirate ili ste vlasnik stana, novogodišnja jelka, koju zajedno sa ostalim stanarima okitite izazvaće osećaj pripadnosti i zajedništva. Ukoliko postoje neke razmirice u komšiluku baš jelka može da ih otkloni. Bićete jedinstveni i sav komšiluk biće ponosan na zajednički projekat bez obzira na starosnu grupu stanara. Bićete ponosni i kada vam gosti dolaze baš i kada svrati komšinica iz drugog ulaza. Krenite na vreme sa kićenjem i obuhvatite i katoličku i pravoslavnu Novu godinu i Božić.

Novogodišnja jelka u zgradi nameće i brigu o čistoći zgrade

Najveće nesuglasice u zgradama, pogotovo tamo gde je veliki broj stanova izaziva nemarnost pojedinaca i nebriga o čistoći zgrade. Pojedinci su dežurni krivci dok se izdvaja i grupa onih koja teži da uvede red i zgradu održava urednom. Sama činjenica da predivna novogodišnja jelka zauzima poseban kutak nateraće sve da razmisle pre pokušaja da zaprljaju prostor koji je obogaćen jelkom.
Jelka treba da stoji na samom ulazu ali tako da svi neometano mogu da prođu, pogledaju koji novi ukras je dobila dok su bili odsutni i naravno razmisle o jedinstvenom ukrasu koji će sami napraviti.

U zgradi sa puno dece, novogodišnja jelka će biti prava atrakcija


Potrudite se da zajednička novogodišnja jelka svetli i još više uveseljava stanare. Neki od njih će dodatno dobiti inspiraciju da ukrase i prostor oko jelke pa se nemojte iznenaditi ako naletite na poneki balon i lampion. Računajte da sam ulazak u naselje izaziva lep osećaj kod svih njenih stanovnika, dok ulazak u zgradu izaziva osećaj da ste već kod kuće.


Novogodišnje jelke ispraćaju staru i dočekuju Novu godinu


Razmislite i o ideji da sa stanarima popijete čašicu vina i nazdravite Novoj godini. Za neke će ideja zvučiti neverovatno, ali nije bitan dan kada ćete se okupiti i poželeti jedni drugima zdravlja i sreće u predstojećoj godini. Život čine sitnice te ovakav jedan mali čin može da bude lep gest dobre volje svih stanara, ali i prilika da se ojača zajedništvo i planiraju neki novi projekti značajni za zgradu. Jednostavno, kao kada pozivate na sastanak stanara, okačite na oglasnoj tabli poziv na čašicu razgovora. I on će izazvati osmeh kod mnogih, koji će se rado odazvati, a neka komšinica će sigurno prisutne obradovati i kolačima.
U slozi i zajedništvu lakše se i lepše se živi te je nova godina prilika za neke nove početke i druženja koja i u komšiluku mogu da postanu tradicija.
 

foto:anastasiia-chepinska-unsplash

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
80-120cm 21025
Novogodišnja jelka Srebrna 21025
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Figure Deda Mraza 740651 ST
Figura deda Mraza ulepšaće vaš dom i doprineti prazničnoj atmosferi. V...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Novogodišnja LED rasveta za jelku 180cm-171L
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.120,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Traktori 021801CT
Traktor Bruder Fendt Vario 021801
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno