Moj dom
25.11.2019.

Možda ne možete da imate svoj stan, ali možete da imate miran san

Da je sreće i dovoljno para, nijedan mladi par ne bi započinjao život bez svog krova nad glavom, ali to vreme verovatno neće skoro doći. I nije to samo naša muka, tako se živi u velikom delu sveta, ali su tamo plate veće, pa se i podstanarske kirije lekše podnose. Kod nas je mladi par srećan ako može da iznajmi i plaća stan, da ne bi živeli sa njegovim ili njenim roditeljima, i ako ima makar deo svog nameštaja i pokućstva koji mesto stanovanja pretvaraju u dom.


Dom je mesto na kojem se osećamo sigurno, mesto gde su naši najdraži, dom je naša mirna luka u koju se vraćamo posle napornog radnog dana. Dom je mesto koje miriše na zajedničke obroke i uspomene, mesto na kojem žive porodične fotografije, dečje igračke i knjige, dom je mesto na kojem je beba napravila prve korake i na kojem nastaju svi oni lepi snovi o budućnosti. Dom je mesto koje volimo i koje čuvamo, čak i kada taj stan i te kvadrate iznajmljujemo i s mukom plaćamo.


Dom može da bude, naročito ako je reč o rentiranom stanu, i veliki trošak. Pored kirije tu su i redovni računi, mesečne dažbine, ali i vanredni troškovi za sitne ili krupne popravke koje stanodavci, kako se sve češće čuje, ne priznaju. Mladi par, kao ni bilo ko drugi, ne treba da živi u strahu od pucanja cevi u kuhinji, poplave izazvane curenjem bojlera, izlivanjem vode iz stana na spratu iznad ili požara na vertikali zgrade. Na sreću, danas postoji jednostavno rešenje za taj parališući strah – kombinovano osiguranje „Čuvar kuće“ kompanije „Dunav osiguranje“ koji je namenjen kako vlasnicima, tako i zakupcima stambenih objekata.

Paket „Čuvar kuće“ obezbeđuje osiguravajuće pokriće:

  • Nastanjenih objekata uključujući ugrađene instalacije i opremu u njima
  • Stvari domaćinstva
  • Odgovornosti članova domaćinstva u svojstvu privatnih lica u svakodnevnom životu i odgovornost iz posedovanja nepokretnosti


Paket „Čuvar kuće“ pruža pre svega osiguravajuću zaštitu od standardnih, iskustveno najfrekventnijih rizika, koje mogu pogoditi jedno domaćinstvo, a to su požar, udar groma, oluja, grad, eksplozija, pad letelice, manifestacije i demonstracije, udar sopstvenog motornog vozila u osigurani građevinski objekat, izlivanje vode iz instalacija, provalna krađa i razbojništvo, lom stakla i lom instalacija. Pored navedenih rizika, proizvod pruža mogućnost ugovaranja i dodatnih učestalih rizika i rizika iznenađenja, a ako vas interesuje kompletna ponuda, potražite je OVDE.
Promo tekst
Foto: thriveglobal.com, ageas.co.uk, Dunav osiguranje

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno