Osigurana budućnost
26.10.2016.

Stipendijsko osiguranje života

sponzorisan tekst

Rođenje deteta je jedinstven i neponovljiv trenutak u našim životima. Biti roditelj znači najveću radost i sreću za svakog od nas, ali i stalnu brigu i odgovornost za budućnost naše dece. Najbolji način da svojoj deci osiguramo bolji život jesta da na vreme počnemo da štedimo za njih.

Ostvarenje snova
To su osećanja koja nikada ne prestaju... Želimo da postanu dobri, obrazovani i samostalni ljudi, da se bave poslom koji vole i od koga mogu da žive, ali i da im na putu odrastanja pomognemo najviše što možemo.

Polisom „Stipendijsko“ možete omogućiti svojoj deci da ostvare snove i stignu do planiranih ciljeva uz vašu pomoć. Važno je da počnete na vreme da stvarate finansijske pretpostavke za njihovu budućnost i da štedite pomalo da biste im jednog dana omogućili dovoljno!

- Čim sam saznala za osiguranje „Stipendijsko“ nisam oklevala i rešila sam da počnem da ga uplaćujem za sina koji je tada imao samo godinu dana. Kada moj sin bude na fakultetu, na računu će biti pozamašna suma koja mu može pomoći da ostvari svoje snove i da studira ono što želi! Verujem da je ovo najbolja stvar koju radim za svoje dete – kaže za Dečji sajt Mina Petrović, mama trogodišnjeg Ognjena.

Njenim stopama krenulo je na hiljade roditelja u Srbiji, što je najbolja potvrda da je osiguranje „Stipendijsko“ odličan izbor.

Ko može zaključiti osiguranje „Stipendijsko“?

Ovo osiguranje mogu zaključiti sva zdrava lica od navršenih 15 do navršenih 65 godina života bez obzira na srodstvo sa detetom- roditelji, bake i deke, tetke,kumovi, prijatelji....

Na koji rok se može zaključiti osiguranje „Naše dete“?

Ovo osiguranje može se zaključiti na period  od  5 – 25 godina.

Ko je korisnik polise?

Korisnik polise je dete kome je polisa namenjena.

Koji je period trajanja osiguranja?

Osiguranje može da traje od 5 – 25 godina.

Kolika je visina premije i kako se plaća?

Visinu premije određujete sami, u skladu sa vašim finansijskim mogućnostima i budućim planovima i potrebama.

Premiju možete plaćati:
* mesečno, tromesečno, polugodišnje ili godišnje
* u dinarima ili devizama (eur, usd, chf)
* uplatnicom, trajnim nalogom ili administrativnom zabranom

Da li se uz osiguranje „Stipendijsko“ može zaključiti i dopunsko osiguranje za slučaj nezgode?

Da, uz minimalnu doplatu premije možete zaključiti dopunsko osiguranje za slučaj nezgode, čime dodatno poboljšavate kvalitet osnovnog osiguranja.

Zašto je osiguranje „Stipendijsko“ pravi izbor za vas?
Zato što polisom „Stipendijsko“ omogućavate  da novac koji ste uštedeli,  pripadne detetu u trenutku koji vi odredite i onda kada mu je najpotrebniji.

Zato što polisa „Stipendijsko” može biti idealan poklon ne samo roditelja, već i svih osoba spremnih  da daju doprinos u ostvarenju ciljeva vašeg deteta.

Više informacija o ovom i drugim polisama DUnav osiguranja možete pogledati OVDE. 

foto: dunav.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno