Osigurana budućnost
17.03.2014.

O čemu razmišlja NajTata

Dok nam deca bezbrižno rastu pravo je vreme da štedimo za njihovu budućnost. Prioritet svakog roditelja je da zadovolji potrebe svog deteta i obezbedi mu bezbrižno detinjstvo


Tate su tradicionalno zadužene za finansijsku stabilnost porodice. Zato se sve više njih odlučuje da uplati polisu „Naše dete“ koju nudi Dunav osiguranje. Ovom polisom tate omogućavaju svojoj deci da ostvare snove i stignu do planiranih ciljeva. I zbog toga su oni najtate.
U Dunav osiguranju poručuju da treba na vreme početi s štednjom pomalo da biste im omogućili dovoljno onda kada im bude najpotrebnije - za školovanje, venčanje ili kupovina stana .
Ko može zaključiti osiguranje „Naše dete“ ?
Ovo osiguranje mogu zaključiti sva zdrava lica od navršenih 15 do navršenih 70 godina života bez obzira na srodstvo sa detetom- roditelji, bake i deke, tetke,kumovi, prijatelji....
Na koji rok se može zaključiti osiguranje „Naše dete“?
Ovo osiguranje može se zaključiti na period  od 5 – 25 godina.
Ko je korisnik polise?
Korisnik polise je dete kome je polisa namenjena.
Koji je period trajanja osiguranja?
Osiguranje može da traje od 5 – 25 godina.
Kolika  je visina premije i kako se plaća?
Visinu premije određujete sami, u skladu sa vašim finansijskim mogućnostima i budućim planovima i potrebama.
Premiju možete plaćati :
mesečno, tromesečno, polugodišnje ili godišnje u dinarima ili devizama uplatnicom, trajnim nalogom ili administrativnom zabranom
Da li se uz osiguranje „Naše dete“ može zaključiti i dopunsko osiguranje za slučaj nezgode ?
Da, uz minimalnu doplatu premije možete zaključiti dopunsko osiguranje za slučaj nezgode, čime dodatno poboljšavate kvalitet osnovnog osiguranja.
Zašto je osiguranje „Naše dete“ pravi izbor za vas?
Zato što polisom „Naše dete“ omogućavate  da novac koji ste uštedeli, uvećan za ostvarenu dobit,  pripadne detetu u trenutku koji vi odredite i onda kada mu je najpotrebniji.
Ciklus tekstova s ciljem edukacije roditelja o štednji putem stipendijskog osiguranja omogućila je kompanija DUNAV OSIGURANJE.  Njihovu ponudu osiguranja možete pogledati OVDE.

 

 

slika:bob-dmyt-pixabay

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno