Trikovi Mađioničara Strahinje ostavljaju bez daha

U nedelju 5. aprila od 19 h u „Akademiji 28“ premijerno na ovim prostorima Mađioničar Strahinja izvodiče najnovije trikove koji ostavljaju bez daha. U ovom 6D spektaklu Mađioničar Strahinja zaintrigiraće vas magijom, iluzijama i do sada neviđenim specijalnim efektima. Videćete teleportaciju predmeta, ruski rulet i hvatanje metka zubima, oslobađanje iz lanaca, čitanje misli, trikove sa Rubikovom kockom, iPad-om i levitaciju predmeta.


Pred vašim očima biće štampane prave novčanice i to u ogromnim količinama, a ovaj spektakl upotpunjuju i efekti poput vatrenih kugli, snega, vetara, magle i još mnogo iznenađenja, koja čine ovaj šou nezaboravnim! Mađioničar Strahinja sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama kao što su Netflix, TLC, Helsana… Njegovi magični klipovi za kratko vreme postali su izuzetno atraktivni svim uzrastima, a na društvenim mrežama broje milionske preglede.

Tajne ove umetnosti preuzeo je od najvećih iluzionista poput Davida Copperfielda, Losandera, kao i trenutno najpopularnijeg mađioničara na svetu Julius Dein-a. Strahinja je umeće svakog od njih objedinio u 6D magični šou koji je uživanje za sve uzraste. Dođite i uverite se sopstvenim očima da magija postoji!

Karte su dostupne na Tiketsu, kao i na blagajni „Akademije 28“ (011/36-16-020), radnim danima od 12 do 20h.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara