Alternativna medicina
27.01.2024.

Kašalj nas baš muči, dokle više?

Svedoci smo poslednjih nekoliko meseci učestalih žalbi na uporan i izražen kašalj bez obzira na uzrast. Ako izuzmemo i povećanje broja pacijenata obolelih od velikog kašlja, što je uglavnom posledica neadekvatne vakcinacije i zahteva poseban terapeutski pristup, kašalj je često sastavni simptom mnogih virusnih infekcija koje su prisutne u velikom broju.

Kašalj može da bude jako neprijatan

Bilo da je posledica infekcije samog grla, ili je prateći simptom infekcije nosa i sinusa, ili pak iritacije sekretom koji se sliva iz gornjih partija disajnih puteva, kašalj zna da bude jako neprijatan simptom. On može dovesti, pored simptoma koji se odnose na grlo, i do zacenjivanja, pa i povraćanja usled iritacije grla ili slivenog sadržaja, a nekad i do nervoze usled nespavanja.

Rešenje za kašalj - Tonsilotren

Već više decenija, a u našoj zemlji više od 10 godina, na tržištu se u bolje snabdevenim apotekama može naći prirodni, homeopatski lek Tonsilotren za umirenje i povlačenje simptoma od strane grla, a među kojima je i kašalj kao sastavni deo virusnih infekcija. 
Pored toga što će smanjiti simptome, dovodi do dugotrajnog jačanja limfnog aparata grla i manje šanse za novu infekciju. Takođe, rehabilitacija tonzila i limfnih čvorova je sastavni deo širokog spektra pozitivnih efekata, a kod hronično uvećanih krajnika dolazi do regresije nakon korišćenja u periodu od šest nedelja.
Pažljivo odabrane i kombinovane homeopatske, biljne i mineralne aktivne sirovine u leku Tonsilotren omogućavaju: smanjenje bola u grlu kod virusnih infekcija, smanjuje mogućnost pojave ponovnih infekcija grla i upale krajnika i podstiče odbrambene mehanizme samoizlečenja odnosno jača imuni sistem. 
Tonsilotren podstiče jačanje imunog sistema u celini, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva i sprečava ponovne angine i to za dva i po puta, kako su pokazala brojna klinička ispitivanja. 


Promo tekst

Foto:AlpeKid, dreamstime_s_44025329-alexandr-ermolae-opt.jpg

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Društvene igre 007-54-BK
Društvena igra Pazi pita
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Interesovanja 11/03458
Magnetna slagalica Fashion 11/03458
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Balans bicikli LD8002-GB
Metalni balans bicikl - Olive mat
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.199,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
Apr
2024
Alternativna medicina
16.
Apr
2024
Alternativna medicina