Alternativna medicina
12.07.2023.

Immunokind kao deo putne apoteke

Kako planiramo gde ćemo i kada ići na odmor, tako je neophodno na vreme planirati kako da u tom periodu ostanemo zdravi. Da li se to može planirati?
Odgovor je DA. Najčešći uzrok iznenadnog oboljevanja su virusi. Ta, okom nevidljiva stvorenja, su uvek tu negde oko nas i čekaju momenat pada našeg imunološkog sistema da nas napadnu.
Ne brinite, postoji rešenje za ove male napasti! 

Dve nedelje pre odmora krenite sa davanjem Immunokinda deci

Dovoljno je da samo dve nedelje pre nego što krenete na odmor deci daje Immunokind(podrazumeva se da ga i sami koristite), jer u pitanju je homeopatski lek za podizanje ćelijskog imuniteta. 

Immunokind jača imuni sistem dece sa čestim respiratornim infekcijama jer:


• Jača otpornost beba i dece u kontaktu sa virusima.
• Smanjuje jačinu simptoma prehlade i drugih respiratornih infekcija kod dece.
• Smanjuje mogućnost nastanka novih prehlada.

Uz Immunokund obavezno koristite i adekvatan probiotik


Potpuna zaštita se postiže preventivnim uključivanjem i homeopatskog leka koji nam direktno pomaže u borbi sa virusnim infekcijama - Influcida. Njega bi trebalo dodati nedelju dana pre polaska na odmor, i obavezno ga imati spremnog u putnoj apoteci koju nosite sa sobom.

Kako deluje Influcid 


Influcid na izuzetno nežan i vrlo efikasan način pomaže da se svaki organizam izbori sa virusnim infekcijama, bez obzira koji je izazivač u pitanju. Influcid snižava povišenu telesnu temperaturu, otklanja malaksalost i bol u mišićima, glavobolju, curenje nosa, kašalj i ostale simptome virusnih respiratornih infekcija. Podstiče delovanje imunog sistema na prirodan i nežan način, i ubrzava oporavak posle prehlade i gripa. Kombinacija homeopatskih supstanci u Influcidu je jedinstvena i posebno odabrana od strane stručnjaka, kako bi na prirodan način osnažila imuni sistem u borbi protiv respiratornih infekcija. Zajedničkim delovanjem komponente leka Influcid utiču na brz oporavak i nestanak svih simptoma gripa i prehlade.


 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Rančevi za vrtić 000019053
Ranac predškolski 1zip Paw patrol cerda 2100004357 svetlo plavi     &n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kišobrani 000019033
Kišobran dečji ručni (kupola) 45cm Sonic 2400000724 providni  
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

26.
Apr
2024
Alternativna medicina
16.
Apr
2024
Alternativna medicina