Alternativna medicina
09.06.2023.

Sigurnost uz homeopatsku putnu apoteku

Kada putujete, posebno sa decom, putna apoteka je neophodan deo vašeg prtljaga. Ovog leta, obavezno ponesite mini apoteku koju ćete napuniti nemačkim homeopatskim lekovima koji su dostupni i na našem tržištu, u svakoj apoteci. Homeopatski lekovi su potpuno prirodni i nemaju neželjenih dejstava.
U okviru same homeopatske putne apoteke, preporučuje se da se nađu sledeći preparati: Influcid i Tonsilotren.

Zašto influcid?


Influcid je izuzetno koristan kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Brzi prelazak iz rashlađenih prostorija na visoke letnje temperature, kao i konzumiranje hladnih pića sa ledom, može izazvati šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. Influcid tablete su jednako efikasne i zimi i leti, jer rešavaju probleme povišene temperature, kašlja i opšte malaksalosti. Ovaj preparat je od pomoći kako deci, tako i roditeljima, pružajući im olakšanje tokom putovanja.

Zašto Tonsilotren?


Tonsilotren na prirodan način pomaže u slučaju angine i hroničnog tonzilitisa. Smanjuje upalu, otok i bol, vraća zaštitnu funkciju krajnika, smanjuje veličinu uvećanih krajnika, podstiče prečišćavanje kripti krajnika (gnojnih čepića), ublažava otok i zapaljenje limfnih čvorova, podstiče normalizaciju pokazatelja imunog sistema organizma u celini, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva i sprečava ponovne angine. Tonsilotren je od velike koristi tokom putovanja jer može pomoći u održavanju zdravlja grla i krajnika, čime se smanjuje rizik od problema tokom boravka na novim destinacijama.
Obezbeđivanje homeopatske putne apoteke sa preparatima kao što su Influcid i Tonsilotren može vam pružiti sigurnost i olakšanje tokom putovanja, kako za vas tako i za vašu decu. Važno je napomenuti da je uvek preporučljivo konsultovati se sa Vašim lekarom ili farmaceutom pre nego što krenete na put kako biste dobili tačne informacije o doziranju i upotrebi ovih preparata u skladu sa individualnim potrebama.

Sponzorisani tekst
Foto:mesut-kaya-unsplash, alpenpharma.com

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Muzičke 91714lic
Drvena gitara ukulele 91714
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.248,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Auto R/C 1:24 Buggati Grand sport Vitesse 53/47000
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Raspevana gusenica BR30189
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.220,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno